日本鐵道情報及旅遊交流區(02)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike

好想去宇都井

我都係,不過落左車真係唔知幾點先有下班車

江津出發既話最現實好似係0600上車,去到宇都井0817,然後等到1101回程去江津
下一班去到宇都井應該開始天黑

我plan緊下次去都諗住咁坐法
但前一晚要在江津住
銀座線の01系、3月10日に引退 「くまモン電車」が最後の編成に 東京メトロ
https://trafficnews.jp/post/63913/
銀座線の01系、3月10日に引退 「くまモン電車」が最後の編成に 東京メトロ
https://trafficnews.jp/post/63913/

每次見到D車引退都覺得好可惜
雖然對地下鐵無乜興趣
買左機票二月中飛關西,睇返往績班機最早都要2300先到,應該無可能趕到鐵路?

每次見到D車引退都覺得好可惜
雖然對地下鐵無乜興趣

去熊本影囉
買左機票二月中飛關西,睇返往績班機最早都要2300先到,應該無可能趕到鐵路?

計埋過關
都係算吧啦

計埋過關
都係算吧啦

所以疊埋心水係泉佐野book左晚酒店,好貴
而家買pass最平係咪kkday(有coupon)
年初十飛福岡想買九州pass
新嘅一年 祝大家路路亨通
各種交通少啲delay
台灣鐵道情報及旅遊交流區
依賴交通工具冇得試搭機捷
各種交通少啲delay

人身運轉安全

計埋過關
都係算吧啦

所以疊埋心水係泉佐野book左晚酒店,好貴

我試過預羽田十一點幾出閘
都係唔搏,BOOK蒲田酒店算
各種交通少啲delay

人身運轉安全

出人平安
各種交通少啲delay

人身運轉安全

出人平安

出入平安 好重要
企鵝巴打
可唔可以提供個張大雪停駛既證明
打緊email去東海

新年毒撚到得閒得制
唔該你
企鵝巴打
打緊email去東海

新年毒撚到得閒得制

等等,我聽日開電腦先send到
要係新大阪坐到500系真係好煩
好多都轉左係岡山始發
好多都轉左係岡山始發

Eva?
佢係咪會維修唔出車
好多都轉左係岡山始發

Eva?
佢係咪會維修唔出車

純500系,EVA坐過了,同埋check過我去既日子日日都有
不過計埋佢得三班500系係新大阪始發
企鵝巴打
打緊email去東海

新年毒撚到得閒得制

同東海開年
企鵝巴打
打緊email去東海

新年毒撚到得閒得制

https://drive.google.com/open?id=0B09TT1pQFayYclc0QmVVMDZyRmM
Download完話俾我知
企鵝巴打
打緊email去東海

新年毒撚到得閒得制

同東海開年

恭祝大家 福如"東海"
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞