[鐵膠日本遊][長氣多字][重有d歷史]生日獨遊Green Car+Gran Class初體驗10日之旅

1001 回覆
67 Like 4 Dislike
LM
係幾聚手,不過刀柄就略嫌差d
同埋唔知開封左唔知會點

不過5000yen貨色唔好咁高要求,太貴太大把無位擺,過下癮算
多唔多款揀
寄另加幾錢
款有唔少呀,長短都有
寄我自己last day落到東京中央郵局用ems寄,好似1600yen
好似幾正
可否分享地址

忍屋 あべのキューズモール店
https://www.shinobiya.com/html/page3.html
有得退埋稅
原來都幾近,一個站
cont.

雙層車係正好多的

之後又去東福寺轉去返京都,坐到103系

中文譯名,新快速叫「管內快速」

普通叫普客
多撚餘 本身都係漢字黎喇,為左就D支那畜生搞到九唔搭八

落湖西線月台望下,見到草津線特別塗裝113系,但你行緊湖西線喎

我以為塊布係吹起左,想拉返佢落黎

留置既117系

又坐HIKARI,不過呢班又唔同玩法,經米原唔經岐阜羽島,過左名古屋又停多個靜岡先到新橫濱;重有便當+甜品
又完一日,第二日要極早起身
DAY6

呢日朝早五點幾就醒,天陰陰落緊雨,所以行地下街,一個人都無,靜到有D得人驚

去到新幹線口都未入得去,成堆人係度等,準時0600就放人入去,好似D馬出閘起跑咁

離遠影一晚,特急HIDA一段復活了

搭頭班(0620發)HIKARI去東京

本身特登揀頭/尾睇下放唔放到行李,點知個腳托咁樣樣搞到放唔到行李

結果要放頭頂,又放到喎,突左dd出黎
無人睇,停一停
個行李幾重?
好驚會跌落黎咁
我諗13-15kg左右
人係到
去得太快,要忍下手慢d出
5點幾起身
個多謝卡好有誠意

忍者列車又係好正
真係好快
可以慢慢
試下兩日一更
唔好喇掛
利伸日日追,不過呢兩日會上少啲
但又覺得有d野要趁印象重深個陣打出黎好d,過左之後好難記得返
打啦, 追緊
之後有一日都要
講係咁講
我都開始執緊相
cont.
終於有負評,多謝

黎到東京得七分鐘轉車,今次坐去新函館北斗最速達既HAYABUSA 5號(只停大宮、仙台、盛岡、新青森),而且係無連住KOMACHI的
同E7既GRAN CLASS一樣,有專人係門口等你

過左大宮先開始派熱毛巾 同埋有一家四口坐附近,好彩兩個小朋友好靜,否則....

legroom一流,好好坐,訓得好舒服

最有趣張枱要打側成張拉出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞