做左一個禮拜地鐵 發現部分香港人自私過連登仔眼中嘅賤種大陸人好多

647 回覆
2913 Like 265 Dislike
佢地存在根本係拖低緊我生活質素,仲出post屌鳩我,無野呀
大陸人禮貌好係因為佢地黎香港係當係外國地方
你去到外地都禮貌好啲架

你搵到個新移民講射射先算啦
港鐵小黃人都做到咁上心
至撚憎係月台明明冇乜人,但又prefect上身叫你跟條線排個班
港鐵賺多左嘅錢分返份俾你咩
垃圾港豬
好明顯你仲味明咩叫質素喇,唔係規定你一定要做,而係從心而發嘅感恩而去多謝呀,賤種香港人,你咪就係樓主講緊果堆垃圾香港人囉
樓主第一日返工?果站又迫又多人,啲人閪面就緊架喇,仲要同你微笑?好撚熟呀?唔鍾意做唔好做
你份人性格一定好閪
睇字都feel到你個臭格

佢係真心ON9架。。。 香港就係比呢啲人整到賤晒
屌你老母,係咪無聽過你敬我一呎,我敬你三丈?
我係客,本身你就應該謙卑對待我
波板糖人有無?
無,仲對人呼呼喝喝

我係樓主個post前就無出post屌鳩波板糖人唔多謙卑,係賤種

亦都唔需要任何服務我既人好謙卑

你串,我串

你黑面,我黑面

你有講有笑,我都會一樣

我屌你同樓主老母,我比錢買服務,你黑我面,呼喝我,算啦,我可以黑返你面

屌你老母居然仲出post屌鳩我話我賤種?

你無撚野呀?

你黑我面我做乜鳩要對你笑?

你果啲唔係叫質素,係道德高地,係偽善呀屌你老母
自己做唔到果種質素就唔好話係偽善,咁係你真係味有果種體會姐,去下外國旅行體會下,你可能會明白多啲
不如你示範下,去你覺得最有質素既國家,搵個有禮貌既人問路,人地教完你,你不停講fuck you,睇下條友講you are wellcome定打鳩你

不如就上大陸試啦

買完野講操你媽睇下你下場係點?

on99
你都痴痴哋線
樓主係咪黑鳩你臉果個呀
樓主屌鳩啲無禮貌嘅你又對號入座
不過睇你打咗咁多嘢都知你應該就係樓主講果類人
大師,睇字既數量就知我係乜野人,連內容都唔使睇

樓主以黃衫人身分屌鳩香港人(包括左我)
我以香港人身分屌鳩返樓主同黃衫人
合情合理

係香港人就香港人,唔使對過號先入座

黃衫人黑我面,我黑返佢面

樓主黃衫人出post屌鳩黑面香港人

我都屌返佢黑面同老母

又使唔撚使問過你呀?
部分香港人啊
唔係字嘅數量 係內容 係我睇咗你咁多段嘢
講就緊係咁講啦,唔通講全部引埋啲「我識部分唔係」既on9入黎
係呀,我就係黑佢地面,原因就好撚清楚,我認為大家平起平坐無問題

呀屌你老母出post屌鳩個客黑你面咁撚過份都做得出?

唔屌唔得啦
其實你係咪理解能力有問題呢,由頭到尾都冇講過話人地對你冇禮貌仲要求你對人笑,宜家係講緊人地幫你提點你嘅時候最好以禮貌相待,不論你係咪有比錢都好,呢個係對人嘅尊重。 你自己係要夾硬扭曲我講嘅野都冇辦法,你可以繼續自編自導自演,其實大家都知道你唔止冇質素,仲要智商,領悟能力都有問題架喇,有時間不如諗下點樣增值自己喇,唔洗係到鳩UP。提醒下你,你每一個評論都暴露左你個人嘅質素,我勸你都係及早治療喇,加油呀我支持你架香港人。
討論區就梗係拎黎討論架喇
你話我鳩up,講粗口,又幾有質素呀?又話要隨時都有禮貌既

樓主自己講架,返左幾日工,大膽左,就屌柒人呀,係咪你對眼有事睇唔到,定個腦有事理解唔到呀

我都支持你去接受治療呀,唔好曬時間係到玩人身攻擊,遲左無得救呀
大陸人問親我路都唔會講多謝
你d波板糖人想吹奏強國人就慳d啦
學你話對住啲唔尊重我又講晒粗口嘅人,我都冇必要對你咁有禮貌,不過又唔見得我惡意,惡果個係你姐,仲有我冇人生攻擊,只係客觀地講出事實並真心勸你姐,勸我就勸左架喇,你自己領悟唔到就係你嘅問題喇,祝你生活愉快喇師兄,的確有啲人係天生冇悟性唔怪得你嘅
扮睇唔到樓主屌柒客

睇醫生啦仆街

學我呢,就要接受我黑波板糖面無問題

偽善唔到就開始雙重標準

睇黎你自己都未體會過你講既境界

你都係驗左眼先回post啦,樓主屌人你睇唔到
等緊你回應呀
雖然香港人個夾都係衰㗎啦
不過我覺得黃衫人同波板糖人都唔係有禮貌
啲語氣都好西
真心唔明黑佢地面有幾唔禮貌

佢地又唔係日本仔咁我行過就90度鞠躬

咪又係黑口黑面

大家平起平坐,做同一樣野,無禮貌既居然係個客 ?

講緊佢地仲會屌柒D客

撐地鐵班人都ON99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞