OnePlus 3 集中討論區 LIHKG (2)

1002 回覆
16 Like 5 Dislike
你地用咩browser?
Chrome 同opera 好似都好食電咁

試下用pyrope 有得block 廣告同有power save mode

一陣試試先 opera都可以block廣告我先用同埋開分頁係下面禁幾就手

我部都冇問題! 我用小雞模擬器打左超時空要塞半粒鐘都只係少少暖

小雞係邊度買?

模擬器上官網下載、手掣係荃豐地下有得買

玩唔玩到NBA2K17?

未試過! 你可以去舖頭問下! 店長都幾友善既
今日收到soft gold
我想問點解setting嗰度會有殘體

官網買既op3

因為4.0 出得太趕 譯得唔好

我岩岩訂左金色未送黎,有殘體即刻唔想用

官網買既op3

用英文
有冇巴打知點set unlock screen嗰陣部機唔會震?

官網買既op3

用英文

me too
金色到左
有咩APPS transfer 軟件好用

官網買既op3

用英文

me too

me too
金色到左
有咩APPS transfer 軟件好用

play store
第一次 set up 有得揀從邊部機抄資料
oneplus除左電話平之外
d配件貴到唔合理
如何clean cache reboot

設定 - 儲存及內存 - 儲存空間
清除快取然後reboot
升左oos 4.0.1, 睇下係咪真係lag左先( 每次升完都一定wipe cache )

點樣wipe?
升完個mon 白平衡好柒 較極都去唔番之前咁自然
有無人刷左pixel既rom?
會唔會食電d
想用google assistance
有無人刷左pixel既rom?
會唔會食電d
想用google assistance

巴打介唔介意pm或者post 條link 出黎??

thanks 好似再順左

搵唔到清除快取既

搵唔到清除快取既

搵到啦

官網買既op3

話說巴打你係邊度開VOLTE
你地用咩browser?
Chrome 同opera 好似都好食電咁

有冇圖/數據覺得佢食電 用完 chrome 之後即刻熄機

今日食到仆街 嚇到我要直頭強制停止入面最多都唔過5個分頁

你長期用個opera 黎做咩
今日收到soft gold

有無相睇下?心大心細要黑定白
係咪所有水貨店都信唔過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞