OnePlus 3 集中討論區 LIHKG (2)

1002 回覆
16 Like 5 Dislike
升左 oos4.0.1 好易熱

我都係,無打機 上網上lihkg 都已經暖暖地

我都係,無打機 上網上lihkg 都已經暖暖地

啲電好似差左
點樣可以打8字cal過個GPS?
求救升左7.0啲電快左好多
之前跌爆mon,今日終於整到。但個過程真係煩到pk,又唔肯現場收錢,要上網俾。收咗我部電話但又叫我打電話追單。。。
3t升完之後d電好on9
之前放工仲有3x%
以家得番1x
之前放工仲有3x%
以家得番1x

我7點起身 夜晚10點先要差電 宜家就放工已經32
之前放工仲有3x%
以家得番1x

有無得解番呀屌
好撚on9
之前放工仲有3x%
以家得番1x

有無得解番呀屌
好撚on9

降番*
之前放工仲有3x%
以家得番1x

有無得解番呀屌
好撚on9

降番*

暫時冇乜問題, 今日第一日用, 朝早第一次叉滿, 7個鐘用左40%
返工長駁WIFI, 唔係用得好勁, 主要係轉新機SET野

求ans

同埋發覺LED通知燈好雞咁, 收到新msg閃一陣就冇(都唔知有冇1分鐘), 其他3T巴打係咪都咁?

利申:新機
你地用咩browser?
Chrome 同opera 好似都好食電咁

有冇圖/數據覺得佢食電 用完 chrome 之後即刻熄機

今日食到仆街 嚇到我要直頭強制停止入面最多都唔過5個分頁

你長期用個opera 黎做咩

其實用一個鐘都唔知有無,純粹check下野,無用來睇片果啲

倒水......

倒水......

我已經等左一排睇定啲 宜家啲電量好困擾
升左7
啲電倒水喎
之前放工仲有3x%
以家得番1x

有無得解番呀屌
好撚on9

有呀, 佢post 哂source 係佢個 community forum 度自己搞啦
升左頭幾日d電都無野
點解今日特別倒水
咁岩今日裝左wechat,唔知關唔關事

求ans

同埋發覺LED通知燈好雞咁, 收到新msg閃一陣就冇(都唔知有冇1分鐘), 其他3T巴打係咪都咁?

利申:新機

成功打8字,開Google map突然自己彈出來叫cal
升左頭幾日d電都無野
點解今日特別倒水
咁岩今日裝左wechat,唔知關唔關事

支那app係食電
之前跌爆mon,今日終於整到。但個過程真係煩到pk,又唔肯現場收錢,要上網俾。收咗我部電話但又叫我打電話追單。。。

我都係 爆moon 整要幾錢

你哋唔帶套?

same
升左後熱左又食電左好多! 用一用無左幾十%電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞