OnePlus 3 集中討論區 LIHKG (2)

1002 回覆
16 Like 5 Dislike
oxygen有個170114嘅update,update左有冇伏?

求問

oneplus 個 community 話好多問題
但我一個都冇中
除左好似有少少lag
一個鐘平圴用10%電正常嗎?係打少少機,上下網咁

我用緊op3 打機係1個鐘 13,4 % lo
係咪唔正常
一個鐘平圴用10%電正常嗎?係打少少機,上下網咁

我用緊op3 打機係1個鐘 13,4 % lo
係咪唔正常

佢100跌到90聽人講會快d, 之後89%跌慢d
叉電相反,90之黎耐小小

一個鐘1x%已經好好,我打三個鐘之後剩返40%左右
原裝貼最好?全包定透明好啲?
想問邊隻官方殼最撚正

我用bamboo 搭金色機

係咪真係竹製

求問

oneplus 個 community 話好多問題
但我一個都冇中
除左好似有少少lag

OTA左, 但 TWRP Bootloop

Root咗download full rom flash是常識
求非全屏貼推介
貼唔晒個moon都唔緊要
求非全屏貼推介

http://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?spm=a1z5f.7632060.0.0&id=532931697906

12.8/十張
一張捱到一個月,貼錯都唔肉赤
求非全屏貼推介

http://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?spm=a1z5f.7632060.0.0&id=532931697906

12.8/十張
一張捱到一個月,貼錯都唔肉赤
想問小小野
我用緊oneplus3

我開duel link遊戲王果陣
會自動cut左poweramp既聲
不論係開左game先開poweramp
都係咁

之前玩pkm go都會有咁既情況
但係果陣時開左pkm go之後再開poweramp 就會冇事

想睇下係電話問題定係software問題
想問小小野
我用緊oneplus3

都係咁

但係果陣時開左pkm go之後再開poweramp 就會冇事

係遊戲王app問題,一開就咩player都暫停。得內置個player可以繼續播
想問小小野
我用緊oneplus3

都係咁

係遊戲王app問題,一開就咩player都暫停。得內置個player可以繼續播

哦 原來app問題
因為之前pkm都係類似問題
以為部機問題
唔該哂巴打
想問係用唔到4g+?
想問係用唔到4g+?

用到
如果想退貨可以點做
我尋日比左錢
今朝見貨ship 左

但諗諗下想等128 gb 就request 左return
佢會自動收返退錢比我
定係要我自己做一次退貨手續?

如果要做退貨手續有咩要注意
想問邊隻官方殼最撚正

我用bamboo 搭金色機

係咪真係竹製

似係竹做但唔肯定

跟機張貼最好好後悔撕左

跟機張貼最好好後悔撕左

我訂咗原裝貼,咁我撕唔撕好

跟機張貼最好好後悔撕左

我訂咗原裝貼,咁我撕唔撕好

用緊官方玻璃貼 完美
update左7.0之後, D notification亂哂
update左7.0之後, D notification亂哂

解鎖畫面無哂D notification 訊息
頂唔順原廠個張 有冇mon貼推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞