OnePlus 3 集中討論區 LIHKG (2)

1002 回覆
16 Like 5 Dislike
我想問你地有冇人玩tsum tsum台版load入去果陣lag?
今日唔小心一野跌爆左部用左兩件既One Plus One
用左兩年好順手 宜家唯有投入3T既懷抱 再見啦
想係官網買Mon貼,但唔知買全屏好定唔全屏好…有冇師兄可以分享下?
我想問你地有冇人玩tsum tsum台版load入去果陣lag?

玩日版

每次開apps 既第一場會卡左係倒數60秒個畫面
hold住 7-10 秒
但lag 完佢先開始倒數60秒
所以我冇咩所謂
係每次開game 第一場先咁
唔知點解

btw 已棄坑
買one plus 比老豆用點睇
尋晚部nexus 5x死左,一陣出去SSP買部Oneplus 3T,係咪買水抵d,有無邊檔無咁黑

好過買小米
想係官網買Mon貼,但唔知買全屏好定唔全屏好…有冇師兄可以分享下?

非全屏老連咁大條邊好唔掂,但個殼就靚
請問一下 oneplus 3好似無想像中咁慳電
好似用到十幾個鐘左右 ....
我用緊最新既rom,同android 7.0

全屏啦 用緊好正
請問一下 oneplus 3好似無想像中咁慳電
好似用到十幾個鐘左右 ....
我用緊最新既rom,同android 7.0

十幾個鐘都唔夠.......
尋晚部nexus 5x死左,一陣出去SSP買部Oneplus 3T,係咪買水抵d,有無邊檔無咁黑

點解你會覺得水會抵
官網64GB有現貨,1-2日就送到上門到只係$3388
水貨平唔過3000 都唔叫平囉
香港邊庿有得買3T mon貼
原廠嗰塊啲邊痴曬塵
淘寶淘左三塊落黎都係有一點點
原廠嗰塊啲邊痴曬塵

放落褲袋用半個月就唔再痴

全屏啦 用緊好正

我用全屏右角位黏唔實,你有無?
原廠嗰塊啲邊痴曬塵

頭先上網見到好景一樓10號鋪有
師兄會唔會去試下
原廠嗰塊啲邊痴曬塵

頭先上網見到好景一樓10號鋪有
師兄會唔會去試下

Thanks 揾日去睇下
原廠嗰塊啲邊痴曬塵

放落褲袋用半個月就唔再痴

唔痴過唔到自己心理嗰關

好過買小米

係咪真係咁好用 你地講到好正

好過買小米

真係好用 用左一個禮拜淨係有以下缺點:
1. 震機唔夠震 好多時都feel唔到佢有震
2. 通知嘅聲都幾細下又係有時響左都唔知
3. mon左右條邊係好幼 但上下我嫌佢太多
4. 部機身好"線"手 喺袋攞出攞入成日都好驚跌 但其實買個唔"線"嘅殼就ok
5. 唔知係telegram定部機問題 我set 左notification light做紫色 但收到message嗰陣佢閃白色燈

暫時係得咁多可以挑剔
其實乜問題都冇 好順暢

好過買小米

4. 部機身好"線"手 喺袋攞出攞入成日都好驚跌 但其實買個唔"線"嘅殼就ok
5. 唔知係telegram定部機問題 我set 左notification light做紫色 但收到message嗰陣佢閃白色燈

暫時係得咁多可以挑剔
其實乜問題都冇 好順暢

Ok
我見官網係外國網 如果售後有事係點處理?

點解你會覺得水會抵
官網64GB有現貨,1-2日就送到上門到只係$3388
水貨平唔過3000 都唔叫平囉

手機壞左無後備機,等唔到2日咁多

貴少少都買部機黎用了

好過買小米

暫時係得咁多可以挑剔
其實乜問題都冇 好順暢

Ok
我見官網係外國網 如果售後有事係點處理?

好過買小米

暫時係得咁多可以挑剔
其實乜問題都冇 好順暢

第4 可以買個薄膠套, 我一買就即時買個膠套用.
即唔滑手
有冇人個back制會係咁自動禁?
whatsapp錄唔到音
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞