OnePlus 3 集中討論區 LIHKG (2)

1002 回覆
16 Like 5 Dislike
屌 用左五個月既官網玻璃貼爆撚咗
張野真心完美
成日聽巴打講其他有白邊或者彩虹紋
之後膽粗粗上tb搵
終於搵到張 冇乜人講有事嘅full screen貼
完撚美
開頭中間有貼唔實嘅印 過左陣就消失左

點整爆
我跌過一次冇穿冇爛,過幾日就花左,唔知有冇影響

可能跌左落地 裂左角
想問3t有無 double tap to sleep呢個功能?

可以set double tab home button to sleep
試過睇片打機直落最多挨到五至六粒鐘Ching自己估電量
張野真心完美
之後膽粗粗上tb搵
完撚美

求lin
張野真心完美
之後膽粗粗上tb搵
完撚美

求lin

買過3張都唔掂
倒唔倒水?想入手

唔用Fbook, 唔打機,淨上連登,睇下小說,同聽歌打電話,每日影幾張相,再用綠守off左背景包括支那wechat可以好勉強用到3day

3日

利申,處女座完美主義+輕度強迫症患者,部機長期冇背景野行,第三曰收工要開省電先挨到番屋企,op3t好得意,最尾個廿幾格電零舍come用反而頭10%係倒水

之前試過20%想完全放電一次結果都用到粒半鐘
倒唔倒水?想入手

唔用Fbook, 唔打機,淨上連登,睇下小說,同聽歌打電話,每日影幾張相,再用綠守off左背景包括支那wechat可以好勉強用到3day

3日

利申,處女座完美主義+輕度強迫症患者,部機長期冇背景野行,第三曰收工要開省電先挨到番屋企,op3t好得意,最尾個廿幾格電零舍come用反而頭10%係倒水

之前試過20%想完全放電一次結果都用到粒半鐘

用左一個半月 仲有6粒鐘sot 已經好夠
張野真心完美
之後膽粗粗上tb搵
完撚美
開頭中間有

link please
1. 想問3T點樣轉billing cycle個日子,而家係Feb 1 - 28,我唔想1號開始計,我轉唔到
2. 用Google粵語輸入法,當我中英切換時,「中 En」果行就會變咗做suggestion words,要撳backspace先出返,有無得唔好隱藏?
1. 想問3T點樣轉billing cycle個日子,而家係Feb 1 - 28,我唔想1號開始計,我轉唔到
2. 用Google粵語輸入法,當我中英切換時,「中 En」果行就會變咗做suggestion words,要撳backspace先出返,有無得唔好隱藏?

setting data usage billing cy.
2同問
用緊iPhone se,心思思想換3T是否不智

唔會,個moon都大好多啦

setting data usage billing cy.
2同問

billing cycle只可以set quota
cellular data usage撳個日期無反應,無得轉
點解大家d相影得咁撚靚
我成日覺得影出黎好暗

2同問

cellular data usage撳個日期無反應,無得轉

billing cycle->data limit and billing cycle->入曬兩個㩒confirm

1. 熄左預測功能
2. 用左下角地球轉中英文

2同問

billing cycle->data limit and billing cycle->入曬兩個㩒confirm

轉到喇,原來係usage cycle reset date,唔該晒
張野真心完美
之後膽粗粗上tb搵
完撚美

官網玻璃貼已花,右下角仲有氣泡,想換咗去

絕對明智

絕對明智

我覺得攞住部3t入去se到問都係同樣答案
上網睇下review/youtube再決定啦

如果你打開機,會課金用an機課會比ios平兩三百,呢個係壓倒性優勢,不過唔知係咪隻隻game都得
吊,官方塊非住屏玻璃貼真係雞,極易花,新入手真係咪中伏

mon貼我永遠十蚊貨 都係跌一兩次就爆

mon貼我永遠十蚊貨 都係跌一兩次就爆

啱啱係巴士Dup車飛左落地,貼已花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞