OnePlus 3 集中討論區 LIHKG (2)

1002 回覆
16 Like 5 Dislike
淘寶d垃圾非全屏玻璃貼 真係唔好亂買

屌買左2張 諗住同iphone一樣 非全屏冇死
過左年買巴打推介個隻
想問下1+3升左an7之後
notification bar show wtsapp剩係睇到同一個人最後嘅msg
有冇方法解決?

仲有個alert slide r 改到不倫不類
以前勁正silent就真係mute鳩哂所有嘢
依家扮緊工silent個鬧鐘都仲會響屌佢老味
呀仲有冇巴打上ezone個網會明顯lag好多

依個問題 我一買返黎都有,冇解決過

係好撚lag

係好撚lag

用opera直頭個app都hand埋

過左年買巴打推介個隻

同我諗既完全一樣

過左年買巴打推介個隻

同我諗既完全一樣

唔好再浪費錢淘寶買喇
雖則話幾十蚊
op3t得兩個選擇
一係官方全屏
一係裸跑
上邊有人話古麥好
古麥張貼一樣係中空
你地自己諗

過左年買巴打推介個隻

同我諗既完全一樣

唔好再浪費錢淘寶買喇
雖則話幾十蚊
op3t得兩個選擇
一係官方全屏
一係裸跑
上邊有人話古麥好
古麥張貼一樣係中空
你地自己諗

中空有咩問題會出現?
官方應該買全屏個隻?

過左年買巴打推介個隻

同我諗既完全一樣

唔好再浪費錢淘寶買喇
雖則話幾十蚊
op3t得兩個選擇
一係官方全屏
一係裸跑
上邊有人話古麥好
古麥張貼一樣係中空
你地自己諗

中空有咩問題會出現?
官方應該買全屏個隻?

即係四邊用雙面膠紙
用一個月左右就會入塵

過左年買巴打推介個隻

同我諗既完全一樣

唔好再浪費錢淘寶買喇
雖則話幾十蚊
op3t得兩個選擇
一係官方全屏
一係裸跑
上邊有人話古麥好
古麥張貼一樣係中空
你地自己諗

中空有咩問題會出現?
官方應該買全屏個隻?

即係四邊用雙面膠紙
用一個月左右就會入塵

咁唯有用跟機個張
官方個張完美?
全部30個地區都有128GB
係香港無..

過左年買巴打推介個隻

同我諗既完全一樣

唔好再浪費錢淘寶買喇
雖則話幾十蚊
op3t得兩個選擇
一係官方全屏
一係裸跑
上邊有人話古麥好
古麥張貼一樣係中空
你地自己諗

中空有咩問題會出現?
官方應該買全屏個隻?

即係四邊用雙面膠紙
用一個月左右就會入塵

咁唯有用跟機個張
官方個張完美?

用到依家無入塵,我當日抱住廿蚊一試心態買,人人要求唔同,中空應該係邊位接觸力較差,你要用最好唯有買官方果張

過左年買巴打推介個隻

同我諗既完全一樣

唔好再浪費錢淘寶買喇
雖則話幾十蚊
op3t得兩個選擇
一係官方全屏
一係裸跑
上邊有人話古麥好
古麥張貼一樣係中空
你地自己諗

中空有咩問題會出現?
官方應該買全屏個隻?

即係四邊用雙面膠紙
用一個月左右就會入塵

咁唯有用跟機個張
官方個張完美?

用到依家無入塵,我當日抱住廿蚊一試心態買,人人要求唔同,中空應該係邊位接觸力較差,你要用最好唯有買官方果張

而家用一淘十蚊就買到防藍光
都係果句,中空你地自己諗
咁有冇巴打一齊買官方mon貼呀
share運費都好呀
啱啱出左機....早响啦, 有冇ching話我知點攞順豐單號, 心急想自己取機
notification bar show wtsapp剩係睇到同一個人最後嘅msg
有冇方法解決?

http://www.androidpolice.com/2017/01/16/whatsapps-notifications-now-work-properly-android-7-0-7-1-nougat/
啱啱出左機....早响啦, 有冇ching話我知點攞順豐單號, 心急想自己取機

佢出左貨會sd email比你,入面會有
有冇方法解決?

http://www.androidpolice.com/2017/01/16/whatsapps-notifications-now-work-properly-android-7-0-7-1-nougat/

Thanks bro

佢出左貨會sd email比你,入面會有

見到, 原來係封email最下角落到, 今朝訂, 明天下午送到, 正
想換One plus 3t
想問下佢個雙卡係4G + 3G 定 4G + 2G,
咁我有張人仔4G 做data 同SMT 4G 打出打入,
SMT 呀婆plan 唔support 2g 一定要3G up.

官網買果部sup 唔 support

全部30個地區都有128GB
係香港無..

之前手快買到
快樂使用中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞