OnePlus 3 集中討論區 LIHKG (2)

1002 回覆
16 Like 5 Dislike
FB APPS 真係廢到核爆
無論IOS 同 AN 都係食電到仆街

http://freepps.top/apps/social/facebook-lite/download
想問下,如果我買埋佢官網張玻璃貼,係咪會幫我預先貼埋?

原本有一張啦

我以為會拎走本身個張 貼番玻璃貼
有人話oneplus3比 3T 機身較熱...? 係咪真既?
依家買oneplus3貪平 化唔化算呢?
有人話oneplus3比 3T 機身較熱...? 係咪真既?

而家兩部價錢差幾多?差幾百嘅何不用3T
想問下,如果我買埋佢官網張玻璃貼,係咪會幫我預先貼埋?

原本有一張啦

原來果張已經係 不過麻麻

原本有一張啦

跟機嗰張貼係膠定玻璃?

原本有一張啦

跟機嗰張貼係膠定玻璃?

好似係膠,而家裸跑緊,好正

原本有一張啦

跟機嗰張貼係膠定玻璃?

梗係膠啦
不過果張可以捱一兩個月先換

原本有一張啦

跟機嗰張貼係膠定玻璃?

梗係膠啦
不過果張可以捱一兩個月先換

黃金外面PCCW對出條街有OP3/3T 玻璃貼包貼$40
(非全部覆蓋型, 因為OP3/T用曲MON)

有無彩虹紋先?
啱收到機,簡單講講
預計3日送到,結果2日到咗,香港發貨。

好嘅地方。造工好,同其他旗艦無異。淡金色金屬身靚。用落快,唔洗清ram。前置鏡頭靚。指紋解鎖快。

一般嘅地方。螢幕唔sharp,而且panel同玻璃有相對明顯嘅間距,無s7e果隻amoled好似浮起嚟嘅效果好。喇叭唔大聲,音質麻麻。

冇唔好嘅地方,淨係冇伏對an機嚟講已經非常好。抵用,呢個價冇用到頂級螢幕可以接受,如果港行個價貼近大陸價會更好。唔趕用就等下一代機。

3t 用821cpu
3 用 820 cpu

熱啲都好正常姐
12號晚訂左 會唔會星期日送
其實3同3t分別大唔大?用起黎真係有分別?
其實3同3t分別大唔大?用起黎真係有分別?

分別唔大
仲諗緊換唔換
仲諗緊換唔換

我覺得因應你用緊咩機

利申: 前nexus 5x用家
仲諗緊換唔換

我覺得因應你用緊咩機

用緊NOTE5 值唔值得換
有咩貼同case推薦?
仲諗緊換唔換

我覺得因應你用緊咩機

用緊Nexus 5
仲諗緊換唔換

我覺得因應你用緊咩機

用緊Nexus 5

用緊nexus 6
首先mon既倒退 叫撚過下真機
同樣amoled 另外係android ver
pure nexus 吸引力好大 因為用左咁多年
所以3t用 stock rom 其實對我黎講吸引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞