OnePlus 3 集中討論區 LIHKG (2)

1002 回覆
16 Like 5 Dislike
我想問下深水埗有冇得買3t既case?
有冇邊間 邊隻可以推介下

淘寶啦

終於入手左3t
呢個位有冇得整理or開file

暫時用後感,d人話好跣手,但可能我用慣m7 我又覺得冇乜特別跣手感覺...
不過用電好似好快咁...

好似無

電量ok咖喎
你有冇up到上7.0?
有嘅up完有冇清cache?

熄左自動同步感覺無咁食電

其實覺得3T食電係唔出奇
S8xx 不嬲食電過S6xx

終於入手左3t
呢個位有冇得整理or開file

暫時用後感,d人話好跣手,但可能我用慣m7 我又覺得冇乜特別跣手感覺...
不過用電好似好快咁...

好似無

電量ok咖喎
你有冇up到上7.0?
有嘅up完有冇清cache?

熄左自動同步感覺無咁食電

其實覺得3T食電係唔出奇
S8xx 不嬲食電過S6xx

原來佢 d電怪怪地50%再用落去,感覺無咁食電咁
50-100%好似好快drop,但50%再落又慢d咁....
elementalx 好啲定 franco 好啲?
淘寶有冇typec線支援dash charge
淘寶有冇typec線支援dash charge

有,搵 dash線,三十蚊左右
個更新有無大問題?
琴日拎到機,相機手動模式較iso鏡頭會好lag機,對焦都好lag同慢。
係咪正常?
琴日拎到機,相機手動模式較iso鏡頭會好lag機,對焦都好lag同慢。
係咪正常?

係較左iso同快門,就會lag
單獨較一個就無事
係咪正常?

係較左iso同快門,就會lag
單獨較一個就無事

自膠,原來係較左慢快門
利申 對相機0知識
有冇巴打係2上3T?
分別大唔大
跟機個張貼係咪最完美?
有冇巴打可以SHARE ONEPLUS 3 D相黎睇下
諗緊等唔等ONEPLUS 5 先買
因為我覺得ONEPLUS個鏡頭仲有D位做得唔係幾好, 雖然佢呢個價錢已經好正

3000零蚊收貨啦
跟機個張貼係咪最完美?

用幾日個邊过會痴曬塵
再用多幾日就慣唔會理
跟機個張貼係咪最完美?

用幾日個邊就會痴曬塵
再用多幾日就慣唔會理
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【闪充神器 快充QC 9V转VOOC DASH OPPO 一加3T转换器 移动电源车充】¥pEICRSmtuZ¥http://c.b1wr.com/h.2ABTKm?cv=pEICRSmtuZ&sm=efbeeb

幾好用,只要有qc2.0/3.0 9v2a,就可以用到dash快充,即使用普通type-c線都可以快充,唔洗用原裝
因為我覺得ONEPLUS個鏡頭仲有D位做得唔係幾好, 雖然佢呢個價錢已經好正

3000零蚊收貨啦

唔識影想既我摸下摸下個手動模式
表示自我感覺不錯

3000零蚊收貨啦

唔識影既我摸下摸下個手動模式
表示自我感覺不錯

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【闪充神器 快充QC 9V转VOOC DASH OPPO 一加3T转换器 移动电源车充】¥pEICRSmtuZ¥http://c.b1wr.com/h.2ABTKm?cv=pEICRSmtuZ&sm=efbeeb

幾好用,只要有qc2.0/3.0 9v2a,就可以用到dash快充,即使用普通type-c線都可以快充,唔洗用原裝

外殼都無仲要賣66。。

3000零蚊收貨啦

唔識影既我摸下摸下個手動模式
表示自我感覺不錯

還好..
啱啱買左3t但輸入法點樣揀筆劃同手寫?係咪淨係可以用swift o個個?
啱啱買左3t但輸入法點樣揀筆劃同手寫?係咪淨係可以用swift o個個?

用google 粵語輸入法

🐥

用google 粵語輸入法

用開simplified cangjie, 幾好用
4.0.3
Wifi 接收好左, 平時入房得一格, 而家有兩格
電量明顯用多左, 主要來自螢幕同系統
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞