OnePlus 3 集中討論區 LIHKG (2)

1002 回覆
16 Like 5 Dislike
啱啱痴完官方個塊非全屏, 屌, 條邊老連咁大條cover唔到, 遲D又要揾個塊

我都痴咗,真係太誇張

op3t張張非全屏都係咁
唔洗諗喇
得iphone7係可以遮到

即是用iPhone 7電話貼可以遮到?

用iphone7電話,用iPhone 7電話貼先遮到
我想表達係,op3t同iphone 7都係2.5d mon
但得iphne 7,先遮到
啱啱痴完官方個塊非全屏, 屌, 條邊老連咁大條cover唔到, 遲D又要揾個塊

我都痴咗,真係太誇張

op3t張張非全屏都係咁
唔洗諗喇
得iphone7係可以遮到

即是用iPhone 7電話貼可以遮到?

用iphone7電話,用iPhone 7電話貼先遮到
我想表達係,op3t同iphone 7都係2.5d mon
但得iphne 7,先遮到

果然係言簡意不賅
128同64差幾錢?

我喺深水埗福仁買都無中伏

水貨?行貨要上網買先有?

深水埗買係國行 佢會幫你刷oxygen
官網係港行

係咪上網買港行會好d?

國行都差幾百,咪搞咁多野啦
128同64差幾錢?

前者128GB,後者64GB
港版 3788vs3388 (HKD)
中國 2999vs2699 (RMB)
無追po
想問下而家升Android 7 好唔好?

可以既話留係OOS 4.0.0

唔該巴打 邊度有得專門down 返個4.0.0? 而家個update 係4.0.2
無追po

唔好,你用番1.0啦

無追po

唔該巴打 邊度有得專門down 返個4.0.0? 而家個update 係4.0.2

one plus 官方 community
128同64差幾錢?

官網幾時先有128GB
128同64差幾錢?

官網幾時先有128GB

其實使唔使128gb 64gb唔夠用咩 利申考慮緊買唔買one plus 3t
128同64差幾錢?

官網幾時先有128GB

其實使唔使128gb 64gb唔夠用咩 利申考慮緊買唔買one plus 3t

幫手買埋mon貼呀

我喺深水埗福仁買都無中伏

水貨?行貨要上網買先有?

深水埗買係國行 佢會幫你刷oxygen
官網係港行

係咪上網買港行會好d?

國行都差幾百,咪搞咁多野啦

我就會左128版本,才去街舖買,都唔知保養點搞

見有D係代購國行嘅好似話會免費攞番支那維修,整幾耐係冇人知,一年冇壞就賺左
op3啱啱更咗上an7...
以前有得熄咗啲通知,唔會popup彈出黎阻住我打機,但左上仍然有粒幾細粒icon同拉落黎睇preview...
更完之後下下都彈出黎 頂阻定
有無巴打知點搞
oneplus 3t 义滿左,普通用,可唔可以用到一日?

新機玩左兩日,一定夠用,除非瘋狂裝App,叉電唔洗一粒鐘,洗瀉佢

12個鐘應該無問題,佢内置可以停用你指定app, 待機唔會食電

12個鐘應該無問題,佢内置可以停用你指定app, 待機唔會食電

咁正?停用app係咪root左個類停用?

咁正?停用app係咪root左個類停用?

係,佢內置唔洗root, 仲可以唔比指定app食你上網數據
其實真心覺得佢好多野唔洗Roit都夠用,好似自動開關機,指紋又快,又可以自已交三皇或者虛擬個下最正,而家基本上唔洗掂電源制
無追po

down 咗zip 唔識整
無追po

down 咗zip 唔識整

唔識整咪唔好整囉,洗唔洗親自幫你整埋再求你驗收呀大少
有無巴打去話acer 或者電話鋪換mon 大約幾錢
用左一個月第一次跌 一開變左雪花
有冇淘寶mon貼推介,跟機果張已經開始花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞