OnePlus 3 集中討論區 LIHKG (2)

1002 回覆
16 Like 5 Dislike
有無人上 4.01 明顯易發熱?

無咩特別 打機咪會囉
想問問咁多位,依家如果想買3T
會買港版64gb 定內地嘅128GB??

另外去樺峯x碼 買機會唔會好易中招???

無咩特別 打機咪會囉

就係唔打機,部電話一隻game 都無......
好明顯暖咗

無咩特別 打機咪會囉

好明顯暖咗

clean cache reboot左未

無咩特別 打機咪會囉

好明顯暖咗

clean cache reboot左未

未,試吓先
你地用咩browser?
Chrome 同opera 好似都好食電咁
想問問咁多位,依家如果想買3T
會買港版64gb 定內地嘅128GB??

另外去樺峯x碼 買機會唔會好易中招???

of course 買港行
樺峯x碼=黑店

有冇圖/數據覺得佢食電 用完 chrome 之後即刻熄機
我想問點解setting嗰度會有殘體

官網買既op3

官網買既op3

因為4.0 出得太趕 譯得唔好
如果對影相同定位要求高,3t係咪唔岩?
想等下一部,用835同更新相機同個mon,但趕住用

影相唔差,定位唔得
不過兩者都唔太關CPU事

定位成日要打八字
影相我覺ok

官網買既op3

因為4.0 出得太趕 譯得唔好

3點幾已經係殘體
更新完7.0無lag, 一切正常,打機叉電都唔覺温度有變

我部都冇問題! 我用小雞模擬器打左超時空要塞半粒鐘都只係少少暖

我部都冇問題! 我用小雞模擬器打左超時空要塞半粒鐘都只係少少暖

小雞係邊度買?

小雞係邊度買?

模擬器上官網下載、手掣係荃豐地下有得買

有冇圖/數據覺得佢食電 用完 chrome 之後即刻熄機

今日食到仆街 嚇到我要直頭強制停止入面最多都唔過5個分頁

小雞係邊度買?

模擬器上官網下載、手掣係荃豐地下有得買

玩唔玩到NBA2K17?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞