OnePlus 3 集中討論區 LIHKG (2)

1002 回覆
16 Like 5 Dislike
有咩貼同case推薦?

case香港得軟膠
上淘寶揀隻唔會好阻隔訊號嘅就得
mon貼深水埗福仁1樓有

mon貼買full screen定普通好?

full screen要靚好難搵 一係貴
我自己用官方,好靚但好肉痛

福仁隻full screen 80蚊包貼,靚野

邊間?

lm

唔記得左,我問哂全深水埗,個間最好,有檔野賣超長滑鼠墊,臨時鋪黎,我記得第一塊mouse pad係league of legends Ahri你問佢佢會帶你去

地下定一樓

一樓 中間區域

應該1/f果間

有無巴打有報告
好想換full cover貼

我換左啦,禁我追故,我第一日去深水埗做大傻仔換左塊40蚊第二日去福仁換full cover終於滿意

請問$80那塊full cover貼是“四邊黏貼”定係“全屏吸附”的?thanks

四邊黏貼黎 我用左幾日 角位有時sense唔到

有無入塵

無 但啲彩虹印都幾多下
想問下電量問題
如果重度用家,滿電可以打機打到幾耐
同埋會唔會熱到降頻?

用緊G3好想轉

睇你打咩,我玩彈珠應該可以連續5個鐘左右,部機只會有小小暖絕對唔會熱就算叉電打都係,降頻方面唔清楚
我初頭都驚d電好快無,但用落又頂到
最正係發現唔記得叉電,出門口前叉兩叉會有80%夠用
更新完 led除左充電會閃之外好似冇閃過

有冇開呼吸燈?
弱智問句
有冇巴打識取消左個開機密碼佢?
弱智問句

同問
弱智問句

同問

Setting-> security and fingerprint->screen lock->上圖
弱智問句

同問

Setting-> security and fingerprint->screen lock->上圖

唔該晒巴打
等緊oneplus 5
利申 用緊G4
放 3t 64gb online買的
telegram. WSHatHK

咁係咪代表唔駛裝greenify?
較咗動畫比例0.5x之後視覺上快好多
有冇巴打知點樣較unlock screen嗰陣部機唔會震?
發覺睇youav果時會lag機
http://www.androidsage.com/2017/01/14/oneplus-3-and-3t-oxygen-os-4-0-2/
4.0.2應該今個星期到

咁快出update黎做咩?唔通4.0個kernel source code唔見得光?
https://forum.xda-developers.com/oneplus-3/development/rom-cyanogenmod-14-1-oneplus-3-t3496850
official lineageOS 已出 下星期就會係官網release

用連尼住os上連登
巴打們,請問fb 和 fb msg倒水問題解決左未

yes

第二日就解決
Overall, 好唔好升4.0.1?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞