OnePlus 3 集中討論區 LIHKG (2)

1002 回覆
16 Like 5 Dislike
Overall, 好唔好升4.0.1?

無咩分別

唔好
前面話左4.0.1 係debug ROM
可能有debug 用既後門冇清除

唔好
前面話左4.0.1 係debug ROM
可能有debug 用既後門冇清除

402 都就出 直上402 啦

岩岩今日收到,試下4A叉電有幾快

岩岩今日收到,試下4A叉電有幾快

一個鐘叉滿
收到4.0.2
但都係未有xposed official
有待觀望
已升4.0.2 暫時無咩問題
oneplus 3T有無 volte架?
setting揾唔到既
setting揾唔到既

得中移動用到

有無咩唔同左?

有無咩唔同左?

無咩特別 我諗都係fix下bug 個upgrade好似得40mb

有無咩唔同左?

無咩特別 我諗都係fix下bug 個upgrade好似得40mb

升咗,無咩分別
3t個前後1600鏡其實作用唔大, 少自拍, 反而想要冇咁熱嘅op3, 邊鼠仲有行機買, 定係焗買支那版再刷rom

有無咩唔同左?

升咗,無咩分別

加左muti-windows?

muti-windows好似未up都已經有

有無咩唔同左?

升咗,無咩分別

未up時, 要點開??
setting揾唔到既

得中移動用到

用緊3, 即係唔駛諗啦。。。
btw唔該巴打
知唔知點開video 720p 60fps, 好似搵唔到呢個option

有無咩唔同左?

升咗,無咩分別

未up時, 要點開??

我喺settings個buttons度較長按back button開muti-windows
3t個前後1600鏡其實作用唔大, 少自拍, 反而想要冇咁熱嘅op3, 邊鼠仲有行機買, 定係焗買支那版再刷rom

行機上官網買啦 快嘅話第二日就送到
升左402 wifi好似收得差左

行機上官網買啦 快嘅話第二日就送到

op3喎, 唔係3t, 有條毛咩, 好似開賣完冇幾個月就停q左產
留名
用緊one plus one
仲未捨得換機住
希望部野快d壞,俾個借口我換機

same
上個星期食飯嗰陣倒瀉咗杯可樂
部one食到正一正都冇事
咁玩法捱到4出都得

其他機真係好捨得換,但呢部ONE PLUS ONE不論係邊都用得好順又型仔
我已經裸跑同趺左幾次,都係MON邊小小損ONLY,真係落唔到手REPLACE佢,但一方面又好想換3T

仲用緊+1. 咪壞呀diu,冇第2部機咁型棍同滿意架啦.
舊原電開始充唔入,淘舊電希望可以再戰年幾

巴打 oneplus 3 snapdragon 820係熱過3T嘅821
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞