[Netflix]13 reasons why 漢娜的遺言第二季劇情討論區

837 回覆
19 Like 7 Dislike
講tyler好返
可以叫13 reasons why餘波
第二季已經係餘波
不停延伸落去
出埋S3收尾好喇
S2已經失晒控
講tyler好返

講Zach同Alex一齊
13 reasons why the hell the show got renewed for season 3
Justin真人條仔/女咪就係Sam Smith
Ryan嗰pair結埋婚
Justin 同Sam smith成日放閃
呢個真係唔知bor
Sam Smith真識食
Ryan明明本身個樣唔差
但係講野個tone同著衫太drama queen feel
bryce 隔離有條o 靚, 好似叫蒙堤,嗰樣好撚似伍允龍

alex以前同justin一齊過架
伍允龍靚仔啲
好似一齊拍過套gay片
咩名
伍允龍靚仔好多
https://youtu.be/nIHA7RC3tQc
淨係搵到呢段片
原來tony真人係鐘意女人
但戲入面又要做gay
Ryan同Justin真人係gay

Alex係唔係
alex以前同justin一齊過架
好似一齊拍過套gay片

Jessica好恐怖
戲裡戲外都
啱啱睇晒,覺得s2冇外界講得咁差

Storytelling今季係洗白角色做得好,至少可以同情理解,但懸念做得曳過上季好多

記得上季睇完得clay同tony有好感,今季alex x zach,clay x justin都討好 ,早啲去搵justin好過同紋身女搞幾集啦

Scene嚟講11集群揪同13集metoo真係wtf,反而jeff帶clay聚會啪針嗰集有返上季味道

完強奸自殺轉去校園槍擊呢個issue轉折做得算係咁,但除咗三角戀貴圈真亂,justin毒癮都係今季用過嘅梗,下季主要角色衝突冇晒真係唔知點講
S2其實真係唔算差喎
S1已經好多次講明啲帶只係hannah既narrative
S2只係透過個trial還原返成件事既真相出黎
填補返S1既空白位
不過S2完見好就好收啦
仲拍S3做乜
睇曬,睇s1嗰陣會追,但s2冇咗要追嘅意慾。
整體嚟講s2係嘗試將故事完整一啲,但又覺得有啲位係夾硬,最後而家又有s3
Hannah 真係好撚臭雞
Justin咁對佢仲同佢Text
Zach玩鳩佢 仲成個summer日扑夜扑
臭雞到不得了
唔出s2好撚過
第一季已經係見一個溝一個啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞