[Netflix]13 reasons why 漢娜的遺言第二季劇情討論區

837 回覆
19 Like 7 Dislike
你睇左好耐
每晚一集 仲有其他好多劇要追
有咩劇介紹來
好似off topic 唔好屌我 廢青搵唔到有咩劇睇
你對咩題材有興趣 我大部份都係睇超級英雄題材
有無愛情之類
或者搞笑 有趣既 我都岩
舊啲有冇興趣
Friends好好笑
有得睇就得 我去Google下先 唔該樓主
仲有套Netflix既Atypical 得一季
但係我幾中意睇 講自閉症,但集集都好好竹大
THE END OF THIS FUCKING WORLD
NETFLIX有
笑*
好似好正
樓主睇既題材。。。
大路果啲我都有睇既
我本身中意睇青少年劇果啲多啲
Netflix裡面好多青少年劇我都有睇,前排追緊Riverdale(啱啱完左第二季)
Riverdale裡面啲男女主角真係

Atypical雖然講自閉症,但係我覺得好睇係因為佢冇用一個太悲觀既方向去反映一個有自閉症既青少年
反而佢係有小小解釋左點解患有自閉症既病患有啲會做出一啲我地唔明白既舉動
但係佢用一個好好笑既方法表達
好似冇咩消息有第二季 但係我幾中意呢套
睇左atypical 既trailer 好似幾好睇
開始追下先
Netflix有既劇都幾高質
Riverdale真係完全Teenage Drama
我覺得班老豆老母正過班細路
第一季我覺得都ok既
第二季係季尾啲集數先正常返啲
Alice同FP勁正

我勁中意Betty個樣 可惜好似越嚟越肥
唔知點解第一季就俾佢ponytail個款吸引住
(啲主角班老豆老母冇咩邊個叫做完全正常得Archie老豆正常 )
Archie老豆個樣勁似狗狗 成日苦瓜乾咁
FP,Kevin老豆同埋Lodge夫婦都好正
Betty第一季都ok,第二季肥到
btw唔好意思係到傾,去riverdale個po傾啦
因為佢早洩
有睇過原著既人
我想知 原著入面 hannah係咪成日都叫clay做helmet?
睇完第六集
Zack同Hannah真係好可惜...
第一季個陣覺得Zack就係個懦夫,但s2我反而愈黎愈中意呢個角色
BTW Alex扯旗
之前見有巴打開過po勁快沉底
Betty同Veronica都肥左

我係樓主
其實我諗左好耐佢係早洩定因為性格毒開
又冇乜同女仔接觸既經驗
所以淨係kiss已經咁敏感

我果陣仲未有account
其實Jessica都幾dramatic
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞