美劇集中討論區 (19)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
屌 原來有英字 我次次直睇生肉
英字好快有好方便
乜野version既片源都有英字
拉落去english果堆
https://subscene.com/subtitles/killing-eve

btw見到啱啱出左今集中字
見佢靚靚仔仔 點知原來係斯文敗類
legion 頭3集都算有故事線, 第四集卻花全集講syd, skip左對故事線沒咩影響
而第6集雖然表面上似第四集只講1個character david, 但質素拍得住season 1 e7
同埋差唔多每集都有新迷團出現, 但積到第7集都沒乜點解過
S2好似冇主線咁 變左比導演玩FF空間
遲係遲左啲 但起碼唔係一直執迷不悟
雖然咁講有啲衰,但係女畫家個死狀好恐怖,嘔啲不明綠色物體出黎
我都好鐘意佢處理幅畫果度,好可惜佢最後選擇燒左佢
絲打講起我記得Gregory,好記得作
佢最後死果度
Stan有啲屈機 將以前發生過嘅事砌返出黎,仲可以推到P同E可能係kgb
Stavos自爆完,P個樣好嚴肅,仲以為會就地解決佢 編劇太少講旅行社嘅野,所以暫時都唔知Stavos知啲咩 唔知遲啲會唔會揭曉呢
E 如果P早少少同佢講就好
我都好鐘意絲打講個幾幕 好考演技
我仲以為個father係主持佢地婚禮個個
下集P會唔會自投羅網 好緊張呀

睇左預告,pastor tim下集又出黎搞事 唔知佢會唔會爆晒比Stan聽

仲有what's next巴打/其他巴絲同你傾呀 雖然佢地好似冇我地討論得咁多

絲打唔好怪我太遲覆 因為返完工攰到乜都唔想做
Netflix套evil genius幾正
巴打係外國
我連第一季都未睇 Shogun world係外傳

係外國正呀 好葡萄
BC啲吸毒樣好正
EP1佢喺酒店見個女人就黎暈低個幕笑撚死我
套barry又幾撚好睇
S1果陣得David/Lenny果度最唔清醒
一大班配角都叫現實啲

屌S2全部人一齊魂遊外太空 個個都精神世界內心交戰咁樣
睇完都唔知睇咗咩
我好似睇到EP6
new post
https://lihkg.com/thread/674803/page/1

咁都竟然開到20個post
以為個主角係女仔
今集westworld好正啵
Maeve d日文都唔係鳩講
以為佢即場講 一聽到be like
後尾先知係配音
Me2
頂, 即刻冇咁霸氣
Armistice日本版又係好正
真田廣之同菊地就唔洗講
睇左一半 麻麻地
雖然有BC 但放棄了
handmaid 今集玩到咁大 .......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞