美劇集中討論區 (19)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
FX係傳統收費有線電視 訂戶數冇Netflix咁多
我覺得ok
睇佢地查下案
Lucifer就負責係到9up
成班角色都好正
輕輕鬆鬆咁幾好睇
'Brooklyn Nine-Nine' Officially Revived at NBC
https://www.hollywoodreporter.com/live-feed/brooklyn-nine-nine-officially-revived-at-nbc-1111306

你地可以開心返
Nothing but cancellation

呢套真係好睇.

話斬左之後. 我見好多演員IG TWITTER 都話登呢套唔抵

NBC
Offred可以走喇
The Handmaid's Tale actress Yvonne Strahovski reveals she is pregnant with her first child
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-5719681/The-Handmaids-Tale-actress-Yvonne-Strahovski-reveals-pregnant-child.html

會唔會寫埋落劇情
Yeah
Nine nine!
屌你老母呢幾日做乜鳩,Designated Survivor、Lucifer同The Expanse都被人cut
designated survivor比第1季個陣係差左嘅
不過一諗到勁多爛劇都仲有得做落去又好唔gur
一般,係角色之間有火花
但戲情冇乜特別有時仲會膠膠地
Gotham其實差唔多情況,死靠班villain撐住但戲情已經冇哂新意
睇最新一集既發展,下季gotham應該有新嘢睇啦
Gordon同Penguin搞基我再返去睇
等我仲以為今集會好爆,點知都係冇乜進展
Stan啲fbi sense幾勁 不過唔想睇到佢親手拉P&E
Stan同Henry仲似兩父子
Paige真係比人洗腦洗到傻左 咁危險都仲要去做

如果下集都係冇乜進展會唔會爛尾
Lucifer 收視其實唔算差咁都斬真係痴撚線
Brooklyn 99收視就係比佢地自己玩死既
Gotham比多一季埋尾就夠啦
有無人有睇地球百子?
比拿美個妹真係on9
1200人裡面有成1100人無貢獻加唔識高科技維持生活
剩係識講打打殺殺
仲要留得兩個醫生

d地表人又話死都唔可以褻瀆信仰
但係又搵左普通人既小奧黎做leader,又用槍又同敵人一齊住

後生個班天上人又係仆街黎,clark救左佢地咁多季,個個剩係識怪佢,無個多謝佢,

套劇已經爛到仆街
應該無下季
我諗呢到無人睇the middle 但呢套劇我睇咗咁多年而家cancel真係好sad
第二、三季好好睇 第四季開始爛
而家係因為追開先繼續睇

好似已經續左第六季
爛劇先續 你睇下Scorpion爛到咁都出咗幾季
訂左第六季喎
其實題材唔差,係某d人設同劇情on9
明明個bunker得咁少位octavia仲要放埋grounders入黎 末世仲玩大愛
Fox搞咩cancel咁多劇
ABC都cancel好多,估唔到For the people會有第二季
不過應該得CW先會永續啲劇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞