美劇集中討論區 (19)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
嗚呀

Sharp Objects (2018) Teaser Trailer
Coming July 2018 on HBO

https://www.youtube.com/watch?v=DgljcMqPG98

條片可以淨係出呢幾句已經一大班人狗衝

呢套本小說望過下好似好撚痴線

未睇過小說但都好期待
唔知gone girl定呢套癲d
最近先開套維京睇
幾岩我睇 劇情簡單易明但緊湊,人物唔複習
lm 今晚睇ww
終於等到WW了
原來大家都係WW死忠
嗚呀

Sharp Objects (2018) Teaser Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=DgljcMqPG98

未睇過小說但都好期待
Gone girl
Sharp object dark d

搞到有D想睇書
但又覺得會劇透左套劇
劇個班底太吸引,有機會做神劇 仲要係limited series
岩岩睇到維京s1 第6集唔明
主角派loki 同伯爵宣戰 , 伯爵個撚樣點解唔直接捉左loki 嚴刑迫宮
Amy adams 視后
發覺宜家鐘意果班女主角全部都係痴線殺人狂

嗚呀

未睇過小說但都好期待
Gone girl
Sharp object dark d

搞到有D想睇書
但又覺得會劇透左套劇
劇個班底太吸引,有機會做神劇 仲要係limited series
Amy adams 視后

amy adams coming for that emmy
唔知有冇人好似我咁
唔敢開一啲頭季好好評語嘅劇
例如handmaid ww
早排有新聞話handmaid主創想拍10季
幾神嘅劇拍10季一定爛啦
ww又係唔知幾時完
見到homeland GoT明明開頭好正到後尾去到拍爛哂搞到半棄劇
所以而家寧願睇limited series或者淨睇5季內完嘅劇集
睇netflix見有唔少歐洲劇都吸引,又一季完
Tabula Rasa, Borderliner, La Mante好似都唔差
一開始bernard係沙灘醒令我諗起inception
netflix自從無左hoc之後
已經好耐都無一套同一level嘅劇
相反人地amazon, hulu, hbo間唔中仲有驚喜
真係恨鐵不成鋼
啱啱睇完hoc兩季
見之後評價咁差都廢事睇
但佢做咗總統之後又幾想睇下
好矛盾
Timeless 算唔算美劇
一返到屋企都係忍唔住揀睇Killing Eve先 冇後悔
V Gay到 沉哂船笑到噴飯
Bill死得好白痴 點解會咁
但V行過黎果下真心幾恐怖
ff: Paige可能因為咁英勇犧牲 之後P怪E唔阻住個女仲係都要拖埋佢落水,所以對Paige嘅死冇辦法原諒E

之後啲劇情可能更灰
我想問walking dead做咩
我個fd屌到套野仆街
westworld 睇完ep1
嗚呀

Amy Adams
我想問walking dead做咩
我個fd屌到套野仆街

爛住咁完左個final episode
一返到屋企都係忍唔住揀睇Killing Eve先 冇後悔
V Gay到 沉哂船笑到噴飯
Bill死得好白痴 點解會咁
但V行過黎果下真心幾恐怖

c字頭唔好偏心killing eve喎
ww is waiting for u
對ww s2e1好失望
希望handmaid唔會都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞