美劇集中討論區 (19)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike

呢套好似正d
又會查下案咁
其實有冇人可以答下我 我得罪你地啲乜 要針住我 得罪你地某啲人大佬?你地做狗既就追住我黎針 當然你地做得狗既我問幾多次你地都唔夠膽答啦 我提過一次bug就比你地追住黎針 好撚野

有冇人想去westworld討論區撚下狗
公海咁混亂呀
等第10集我就鞭撚到你地仆街
前中段可能呢套正啲
但finale唔知贏唔贏到BLL

btw IT條女就威啦 之前班人成日拗搵amy adams定jessica chastain做佢大人版
宜家兩個都有份 一個sharp objects一個IT

覺得amy adams似啲

HBO Limited Series 'Sharp Objects' Starring Amy Adams To Debut July 8
呢套好難唔係神劇

想知呢套定係BLL正啲 好期待
呢套好似正d
又會查下案咁
前中段可能呢套正啲

btw IT條女就威啦 之前班人成日拗搵amy adams定jessica chastain做佢大人版

BLL 個 finale真係冇得輸
其實唔拍反而仲好
而家有梅姨 s2正常發展就收貨了

Jessica Chastain
Amy Adams諗起Noctorial animals就
Amy Adams 似好多
Season 2有梅姨vsC9團好正啵好期待
梅姨雖然煩膠但佢演技真係神級
Silicon Valley今季好睇番今集勁好睇
點知屌你原來係finale黎 今季得8集
勁好睇
點解得咁短
認同
雖然我鐘意Jessica多d
Atlanta好唔好睇 好似好高分🤔

Amy Adams 似好多

其中一個期待sharp objects既原因就係有得睇佢做young amy adams
神casting

HBO Limited Series 'Sharp Objects' Starring Amy Adams To Debut July 8
呢套好難唔係神劇

想知呢套定係BLL正啲 好期待
呢套好似正d
又會查下案咁
前中段可能呢套正啲

BLL 個 finale真係冇得輸
其實唔拍反而仲好
而家有梅姨 s2正常發展就收貨了

Jessica Chastain
Amy Adams諗起Noctorial animals就
Season 2有梅姨vsC9團好正啵好期待
梅姨雖然煩膠但佢演技真係神級

agger
sharp objects finale感覺上都應該幾難贏到BLL finale 太世界級

認同
雖然我鐘意Jessica多d

如果IT都搵amy adams就好 可惜

係勁多人讚 好高質咁
但可能佢地外國文化睇會投入啲
我就係見個評分勁高 但係睇條trailer唔似係我有興趣既類型
c字頭有無睇過?
13 RW S2 好多負評
呢套認真唔諗住開s2 我當s1完左算
The first season of Amazon’s billion-dollar ‘The Lord of the Rings’ series will be centred on a young Aragorn, multiple sources confirm
https://www.bleedingcool.com/2018/05/16/amazon-lord-of-the-rings-young-aragorn/

係勁多人讚 好高質咁
但可能佢地外國文化睇會投入啲
我就係見個評分勁高 但係睇條trailer唔似係我有興趣既類型
c字頭有無睇過?

Leftovers reference
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞