美劇集中討論區 (19)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
今集開始多咗啲迷 又好似開始解迷 睇個勢兩季都唔會完得到 希望做多兩三季啦

個造型好似
原來westworld下集個導演係拍leftover最痴線個兩集個導演
即閃返去睇

諗起過多兩個禮拜就冇得睇呢條痴線婆
之後星期一生活應該點過
i'm not okay
睇完
今集勁多情報
S1未播之前已經續左S2 收視一集高過一集
應該唔會咁快完,成日覺得9成佢地兩個會合作
btw Nadia好撚慘 冇陰公
最尾見V中伏又有D心痛 雖然佢真係好仆街

True
有時真係覺得我post過d野係冇人睇
之前有喺度講過呢集係leftovers神級導演拍
leftovers lens果集都係佢拍,佢拍親都係my favorite ep
一望已經覺得好明顯係fan made
有無人覺得13RW會爛
可能睇左但冇左印象

搵戲黎做
一季完左佢咪算
Jimmi Simpson
‏@jimmisimpson

Episode 4 of #Westworld was a master class in acting by Peter Mullan (Delos). Wow. I’m a lucky actor to have gotten to share the screen with him.
屌佢老母!!!
呢三集都世界級
S3e7賣飛佛
我覺得仲痴線過s2e8
Btw 今集ww同legion都痴撚左線咁好睇
推多次HBO套Barry, 拍得幾好嘅喜劇, Bill Hader不得了
愈後愈驚喜, 好期待下季
比較想知點解Gotham肯比S5收尾,Lucifier唔比多季佢
唔係都係DC咩
返工冇時間睇劇
有無昆特牌打?
時間同乳溝一樣 肯必出來就會有
咪係,換riggs細佬,條橋聽到都覺得on9
Lucifer 同lethal weapon一次兩套刑偵劇收皮,仲要我最鍾意果兩套
原來westworld下集個導演係拍leftover最痴線個兩集個導演
有時真係覺得我post過d野係冇人睇
之前有喺度講過呢集係leftovers神級導演拍
leftovers lens果集都係佢拍,佢拍親都係my favorite ep
可能睇左但冇左印象

之前講冇人理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞