美劇集中討論區 (19)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
電台巴
我停左睇The Handmaid's Tale
因為頂唔順好depressed
我都係 搞到完全唔期待已經幾集無睇
唯一期待既silicon valley都播完
各位有無輕鬆劇推介下
Sense 8 Series Finale Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=QYU8w4ONQVo
Netflix正仆街
垃圾就永續
好劇唔係玩到爛就cancel

其實有幾個主演都唔想再拍
其實個故仔麻麻, 又係特異功能個d野

不過美術好出色, 個個角色都拍得好靚, 唔知finale有無love scene
又8p?
其實依家呢個red應該真係liz個老豆
真嗰個red一早死咗
liz仲要報仇咪姐係殺自己老豆
睇完ep22鳩估
有人話係liz老母轉性
有人話係替身,外傳好似話蘇聯時代有基地專出產呢類間諜
有人話可能係雙胞胎,真red臨死前交帶叫兄弟好好照顧liz
支持8p
old news鳥
痴線今集好撚好睇囉
等你 今集不得了
Killing Eve
Killing Eve
Killing Eve
S1停定S2停?
雖然隔左一年,睇S2頭幾集可能未慣會覺得好抑鬱
但慢慢投入返,睇慣左就開始盲目唔會覺得太辛苦 因為堅好睇
睇到s2第三集頭十幾分鐘就停左
形住佢俾人捉返
S1明明覺得幾好睇幾鐘意套劇
頂 但越睇S2覺得個劇本越屎 搞到停埋冇睇落去
講真應該冇乜人信佢咁易走得甩
但宜家有免死金牌唔會玩得佢太盡
唔係太難頂就繼續睇啦 真心高質
肯定唔會係變性 Katarina咁高 red咁矮 同埋美劇唔會出現泡菜劇劇情
替身機會細啲不過唔係冇可能 外傳個蘇聯間諜係咪Tom個老母 睇完嗰套對Solomon改觀 覺得佢幾有喜感
我覺得最大機會係雙胞胎 咁樣既話就算同liz驗dna都match到
用咗5年去睇一套主角唔係主角既劇
呢到有冇人睇mindhunter
好多人都有睇
下季做埋父女對決應該完啦掛 red都反正唔會再俾blacklister班差佬,冇得揼波鐘
唔明最尾Holden點解個頭會流血
真係為咗james spader而睇
好鍾意佢講嘢成日都引典用寓言故仔
一直都覺得red係一個好人
好睇 以後fleabag出品都必須睇
但就快完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞