美劇集中討論區 (19)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
頭先睇埋Handmaid E4
Aunt Lydia立即比狗屌10次
June崩潰
果家人真係冚家鏟咗
The Handmaid's Tale 2x05 Promo "Seeds"
https://www.youtube.com/watch?v=WBpmXhtyaew
FOX CUT哂果3套其實都幾好睇
斬Brooklyn 99真係on99
唉,無心機

某D 已經無興趣追嘅sitcom就一次過renew兩季
好驚fox cut埋Gotham
fox 自己將 B99 d時間調來調去
個mid season break 又長過人.... 然後話收視唔好cut
Dan Stevens Re-Teams With Noah Hawley for Astronaut Drama 'Pale Blue Dot'

Dan Stevens (Beauty and the Beast) is set to join Oscar winner Natalie Portman (Annihilation) in Pale Blue Dot alongside Jon Hamm (Unbreakable Kimmy Schmidt) and Zazie Beetz (Deadpool 2, Atlanta). The project will re-team Stevens with Legion series creator Noah Hawley.
係,無啦啦調去星期日已經覺得有D怪
Fox一次斬3套搵咩接
你地同Disney仲未正式合拼完 那來的信心
冇咩邊套劇成個cast都咁有chemistry
仆街FOX屌你老母
套戲原本係Reese Witherspoon做女主
比返套Brooklyn nine-nine 我
垃圾fox 屌佢老母
唯一一套真係笑出聲又溫馨嘅喜劇就咁cancel 左
頭先睇埋Handmaid E4
Aunt Lydia立即比狗屌10次
June崩潰
果家人真係冚家鏟咗

ww同handmaid之間 揀左睇handmaid先
証明冇揀錯
Serena呢個西女人真係痴撚左線。 佢同June老公前妻一樣 今集完全睇到June嗰個心理變化。 由好硬淨到崩潰再到服從 崩潰到連女都唔想搵番
個個星期搞笑劇最期待就係呢套同silicon valley
最撚嬲係見到The Big Bang theory 續到12季
仆街 Netflix
上網睇話FOX想斬哂Single Camera Comedy轉Multi-Camera
食屎哂Fox咁就斬撚左b99
難得有套劇可以5季質素都算keep到
雖然就算有人收我都想佢播多1,2季埋左個好尾就算
好怕愈做愈爛

仲有上網睇啲人話b99係咁轉時段同長midseason hiatus都影響收視
同埋後生既follower比較多,佢地都係上網睇streaming就算唔會追live
所以收視唔算特別好
最正係佢地間唔時都會pick up d issues講但個方式唔會好嚴肅/太輕鬆
例如早排話Diaz係bi同埋Latina既Amy上到Sergent
同埋上季有集講Terry要投訴個警察當佢black而捉佢單野 (不過呢隻make到noise但無follow up到)
multi camera係咪畫面勁柒又會配埋d死人笑聲
ON9 fox抵佢比人收購

FOX CUT哂果3套其實都幾好睇
斬Brooklyn 99真係on99
唉,無心機

某D 已經無興趣追嘅sitcom就一次過renew兩季
fox 自己將 B99 d時間調來調去
個mid season break 又長過人.... 然後話收視唔好cut

mid season break
次次都等到以為唔會再出

樓上講tbbt, 我都好認同,已經悶晒,睇young sheldon 仲好過,唔知點解仲可以s12..
Brooklyn 99 最新個集我都睇到眼濕濕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞