美劇集中討論區 (19)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
EP5 ing
宜家睇緊呢幕
笑到仆街標咗少少眼淚
睇完今集Killing Eve
成part對手戲 神奇 頂級 超卓
未計之後啲對話 真係淨係開頭呢段已經
http://spiderliliez.tumblr.com/post/173662471266/jodie-comer-as-villanelle-sandra-oh-as-eve
見到Eve滴住水the哂皮問佢食咩笑到我傻
BARRY有冇人睇?

今集最尾笑到我HIHI
上集以為車死左條女,原來未死!
斬左Frank條J,第日又煎腸仔食
Eve問係咪upset左佢,V扁咀好可愛
最後話handler唔係twelve ,係點解?
樓樓上起晒勢劇透想點先?
決定去未?
BARRY有冇人睇?

今集最尾笑到我HIHI

呢度究竟有冇人會同時間追killing eve同barry
兩套都係assassin dark comedy
邊套好睇d
今集westworld

今集好唔好睇
見有人話係filler episode
ww個勢真係弱左好多,做唔到下套got
http://spiderliliez.tumblr.com/post/173662471266/jodie-comer-as-villanelle-sandra-oh-as-eve
其實呢套根本係dark comedy唔係spy/assassin

就係咁先好睇
認真同搞笑mix埋好似今集E vs V場戲咁
上集以為車死左條女,原來未死!
斬左Frank條J,第日又煎腸仔食
Eve問係咪upset左佢,V扁咀好可愛
最後話handler唔係twelve ,係點解?
我估係佢知得太多掛

我覺得V應該知Konstantin唔係屬於好高層果type,12=boss
所以話佢唔係12,係咩number
Konstantin知V仆街了,開始知得太多
樓樓上起晒勢劇透想點先?

好慘
佢上次都透過 如果有追post+醒目既應該已經block左
Killing Eve Episode 6 Promo "Take Me To The Hole!"
https://www.youtube.com/watch?v=UwXvgaSAAcM

得返3集
今集westworld

今集好唔好睇
見有人話係filler episode
ww個勢真係弱左好多,做唔到下套got
今集都filler班人食屎啦

今晚睇
見到好多角色出返黎
想睇dolores見返老豆果場戲
食野場戲真係
兩邊個情緒變化做得超正
推倒個幕我屋企人咁啱行過一齊睇成家狂笑
V好難得咁驚青
不過條友閹完frank第日食腸仔
btw jodie係咪拍劇食批食到肥左, 今集著埋白tee好大份咁
其實呢套根本係dark comedy唔係spy/assassin

就係咁先好睇
認真同搞笑mix埋好似今集E vs V場戲咁
食野場戲真係
兩邊個情緒變化做得超正
推倒個幕我屋企人咁啱行過一齊睇成家狂笑
V好難得咁驚青
不過條友閹完frank第日食腸仔
btw jodie係咪拍劇食批食到肥左, 今集著埋白tee好大份咁

Eve又嬲但又要驚V 兩個都喊哂,但又突然搞下笑又變返intense
呢度痴線 V即刻興奮到
最衰Eve老公阻頭阻勢

https://78.media.tumblr.com/f245ba8be7277b3f19be65ad13f42fa7/tumblr_p8cixzqX4X1rjhrweo1_400.gif
https://78.media.tumblr.com/f26020f287763d9d81e1e228f9c3fb90/tumblr_p8cixzqX4X1rjhrweo4_400.gif

唔知點解全集笑得最大聲係果part 嗌到劏豬咁
V咁驚青果刻覺得佢好pure 痴線婆真心想約人食飯
睇佢解釋返上集咩事又笑左 但估唔到nadia冇死,V果陣唔confirm佢係咪死左會唔會太失敗
我都覺得佢幾有肉地,但佢拍呢套野真係都有好多幕係成日食野 但未至於肥婆
係個身幾橫下 冇肥喺塊面
佢以前都幾瘦下,但一樣都係

btw呢度feel到呀V bb個樣好緊張 緊張到打c egg cute
第一次同暗戀對象面對面

可以同步真好即刻睇左

ep3

依家連僅餘個少少希望都冇埋
睇到個人又好depress啦唉屌
最尾個度
我知我唔應該咁天真 一路都諗住佢會俾人發現
但一路睇都無事 到我見到佢上飛機個時真係以為佢走到

今集好似又多左flashback
每個人加d flashback OITNB咁拍落去唔怪得之plan左成10個seasons
我明明見本書好似都幾短
我反而一路都幾安心 唔覺得佢會被發現 去到最後上到飛機都諗住會安全起飛唔會咁老套 林尾先比人捉到 但最後真係灰到爆

會唔會唔理佢有無bb都扔佢去殖民地 見番埋佢媽媽

頭先終於睇埋handmaid ep3
果家人做咩咁遲都唔返黎
睇返reddit討論d人屌到June飛起,明明要低調又周圍搞野
臨尾搭火車果度已經feel到佢隨時死撚硬 張地圖明顯到
後面條女都好似想報串

實等佢生埋bb先慢慢罰佢
佢媽可能應該死左,殖民地未必捱到咁耐
The Handmaid's Tale E3 咁End 法真係好吊癮 已經冇心機追WW,本來S1完咗去未好囉
其實睇完呢集想問大家 如果你係June會點做
會唔會留喺間屋等班人返黎 定係走出街
但一早又提過話safe house唔安全,即係本身個plan已經有d fail
可以同步真好即刻睇左

ep3

依家連僅餘個少少希望都冇埋
睇到個人又好depress啦唉屌
最尾個度
我知我唔應該咁天真 一路都諗住佢會俾人發現
但一路睇都無事 到我見到佢上飛機個時真係以為佢走到

今集好似又多左flashback
每個人加d flashback OITNB咁拍落去唔怪得之plan左成10個seasons
我明明見本書好似都幾短
我反而一路都幾安心 唔覺得佢會被發現 去到最後上到飛機都諗住會安全起飛唔會咁老套 林尾先比人捉到 但最後真係灰到爆

會唔會唔理佢有無bb都扔佢去殖民地 見番埋佢媽媽

頭先終於睇埋handmaid ep3
果家人做咩咁遲都唔返黎
睇返reddit討論d人屌到June飛起,明明要低調又周圍搞野
臨尾搭火車果度已經feel到佢隨時死撚硬 張地圖明顯到
後面條女都好似想報串

實等佢生埋bb先慢慢罰佢
佢媽可能應該死左,殖民地未必捱到咁耐

好大機會係細路望返轉頭嗰下出事
The Handmaid's Tale E3 咁End 法真係好吊癮 已經冇心機追WW,本來S1完咗去未好囉
其實睇完呢集想問大家 如果你係June會點做
會唔會留喺間屋等班人返黎 定係走出街
但一早又提過話safe house唔安全,即係本身個plan已經有d fail

如果我係June, 我反而會留底先 去左人屋企危險大左好多 好易穿煲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞