美劇集中討論區 (19)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
我都係呢個位停左
睇到心好累
Supernatural 又完了
今季回春可以睇下
Christmas special個場真係經典唯美, 好難超越
邊度有講佢流血?
佢panic attack訓低咋喎
佢之後開咩劇都會睇
仆街得返兩集 同埋最慘我覺得finale會係個好大既cliffhanger之後要人等到2020先有得睇S2
Fleabag S2 2019咁Killing Eve S2睇落都要2020
佢把聲好好丁
但ep4好好睇
雖然都係灰但好鬼正
我覺得唔會無止境咁慘落去,之後一定有反抗
提議下個post標題加返句劇情內容用粉/藍字
有冇人用開rss player睇
唔知點解irss個channel廢左
佢訓低之後成地血喎
好多人都有睇
唔明最尾Holden點解個頭會流血
邊度有講佢流血?
佢panic attack訓低咋喎
佢訓低之後成地血喎

邊忽有血 你係咪要驗眼
陰影黎架喎
https://4.bp.blogspot.com/-_86b7I1XmTY/WeWEDFlODsI/AAAAAAAAATE/dS09B8iWIMsizuw34ywrMy8mtH39d4xiACLcBGAs/s1600/mindhunter10.png

https://www.hallofseries.com/wp-content/uploads/2017/10/Mindhunter3.png
唔會有用
Designated Survivor臨尾amy同Hannah上的士,後面個路人好似頭先俾射幾槍嗰個俄羅斯特務
仲有Emily又發作
Emily真係好撚煩
我已經分唔到佢係愈幫愈忙定係直情係鬼
用左三日時間分開睇第五集

太沉重
我啱啱睇完ep5
睇到最尾喊撚咗
[quote]我停左睇The Handmaid's Tale
因為頂唔順好depressed
S1停定S2停?
雖然隔左一年,睇S2頭幾集可能未慣會覺得好抑鬱
但慢慢投入返,睇慣左就開始盲目唔會覺得太辛苦 因為堅好睇
用左三日時間分開睇第五集

太沉重
我啱啱睇完ep5
睇到最尾喊撚咗
Colonies果邊好難頂
兩邊都難頂
結婚啦

Rick Hoffman

Tom Hardy Charlotte Riley

睇緊 William果次都有睇
每次呢啲場合都會諗起Diana之後有D傷感
Harry兩兄弟套衫好型 行過去教堂果陣好正
又係時候睇the crown
Scotty 坐得好前
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞