美劇集中討論區 (19)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
old news啱啱見到有人講先知

https://www.reddit.com/r/westworld/comments/8aztn4/we_are_westworld_cocreatorsexecutive/dx2zk8t/
Jonathan Nolan: We were hoping to cast Amy in season 2 but she got snapped up on her show on Fox! We're so happy for her, but so bummed for us.

Amy原本有份拍WW S2
屌喇星垃圾the gifted阻撚住哂
會唔會今集條女原本係想搵佢做
播左未??? 岩岩上網見到正想上黎講.
去Westworld求其做一個女角都好過the gifted做普通老母
中字都出埋
睇緊 好正快D睇
痴線劇 好笑又dark,BC撐起成套劇
拍得又靚
如果佢入WW實會好正好正 ...
諗起套gifted仲有第2季就扯火

Nolan應該大早S1就cast佢
點做野 too late
'Gotham' renewed for 5th and final season by Fox
唔知now有冇
播左未??? 岩岩上網見到正想上黎講.
中字都出埋
睇緊 好正快D睇
痴線劇 好笑又dark,BC撐起成套劇
拍得又靚
c字頭推介得都唔差得去邊

呢度大家口味差唔多
得13集收尾同F檔案一樣
放工未
lethal weapon換人
不過fringe個尾完得幾靚
差唔多啦
之前d人死極都死唔去無限loop
睇左westworld下集promo
強烈要求HBO出套samurai world spin off
日本仔: 呢D題材等我地自己拍返
結果變返普通古裝日劇
雖然今集WW世界級咁款

但啱先一望見到呢張gif
決定今晚都係繼續投入返Oksana既懷抱
即閃返去睇
睇promo拍得好靚下
lethal weapon 冇 clayne crawford 仲叫lethal weapon咩........
cut撚左佢算啦
都差唔多要完啦,又唔可以拍成人版batman
整套角色最吸引就係martin 用佢做軸心,冇左佢根本已經兩回事

不過clayne自己又唔爭氣,又係唉
Lucifer 追左咁耐就係等呢幕
宜家居然冇下一季
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞