美劇集中討論區 (19)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
2018 新舊劇回歸時間表
http://www.metacritic.com/feature/tv-premiere-dates

Metacritic 2018年美劇評分排行
http://www.metacritic.com/browse/tv/score/metascore/year/all?sort=desc

神劇等推介 (由user Dr.Cormier & 在你的左右整理)
https://docs.google.com/document/d/1T_7V-10LvAu_mI2irh4qKazixGsrjjiDS5uXLD3fYIo/edit?usp=sharing

如要劇透請預先提醒再加粉紅細字或深藍細字
有無人會將套劇一季忍住唔睇之後先一炮過追哂
諗緊Handmaid 自己好無忍住等佢完左先一炮過追哂黎睇

實有 但我覺得通常係對套劇冇乜感情先會咁
如果真心鐘意想追一定會每個禮拜開黎睇

Handmaid係世界上少數唔啱一炮過睇既劇 太撚沉重
唔好虐待自己
其實一砲過睇幾正,唔使一個個禮拜咁等咁折磨,不過冇得即時討論劇情,又驚睇到啲劇透post

Handmaid見個個都話睇完好沉重 好驚睇完成個人會depressed一排 諗緊遲啲開唔開黎睇好

Handmaid雖然沉重但真係必睇 上年最好睇既劇之一
拍得好靚,演技又世界級

唔好虐待自己
其實一砲過睇幾正,唔使一個個禮拜咁等咁折磨,不過冇得即時討論劇情,又驚睇到啲劇透post

Handmaid見個個都話睇完好沉重 好驚睇完成個人會depressed一排 諗緊遲啲開唔開黎睇好
Handmaid S1我係一炮過睇哂 真係好沉重 不過就覺得一炮過睇個感受好重好正
要一集等一集感受無咁重同埋最慘係有時好小心都會比劇透到

果陣一個禮拜內睇左頭3集我都有d頂唔順要抖抖 隔左一個禮拜先開ep4

唔好虐待自己

Handmaid S1我係一炮過睇哂 真係好沉重 不過就覺得一炮過睇個感受好重好正
要一集等一集感受無咁重同埋最慘係有時好小心都會比劇透到
American會出哂先睇
Ww/got/handmaid會個個禮拜追
就算上年got s7狗都唔屌我依然會繼續chur住追s8

americans可能一次過睇會enjoy d 今季都慢慢地
好彩handmaid係每個禮拜播一集 唔係放哂出黎
終於等到
如果WW出到S5/S6都唔知幾多年後既事 等到變廢老
新劇照

好緊張呀 聽日就有
上年got s7e1嗰日就放工已經冇咩心情喺度期待緊嗰集
因為s6完得太靚同埋s7應該緊湊刺激好多
放工已經鳩衝返屋企
雖則s7e4打後好失望
就咁樣毀咗其中一套最鍾意嘅劇
新劇照

封咀
之前睇過Elisabeth Moss套Queen of Earth,雖然唔係好睇得明套戲講乜,但佢係入面扮痴線婆扮到入型入格,甚至覺得佢真人都係癲婆一名

c字頭巴打講到咁,睇完手頭追緊果啲,決定下一套開breaking bad定handmaid先

唔好虐待自己

拍得好靚,演技又世界級
之前睇過Elisabeth Moss套Queen of Earth,雖然唔係好睇得明套戲講乜,但佢係入面扮痴線婆扮到入型入格,甚至覺得佢真人都係癲婆一名

c字頭巴打講到咁,睇完手頭追緊果啲,決定下一套開breaking bad定handmaid先

Handmaid先啦 s2 is coming
bb要好有精神睇完一季 咁睇到s3到就會覺得好精彩
Quote返上個post先

The Americans
真係好黑
佢逐盞燈射爆果陣心諗唔好再射 已經乜都睇唔到

agger仲有床上果度!!!!!!!!!! 好耐冇見佢地有親密scene
paige其實係咩目的而埋條友身

本身已經夠晒黑,淨係睇到啲影郁黎郁去,佢射爆晒啲燈直情乜都睇唔到,成個畫面黑左5分鐘以上

好似自S3之後都冇見過intimate scenes,開始又唔似兩公婆
paige可能咁啱識到個國會議員intern,想睇下可唔可以係條仔身上拎到啲重要機密情報呱,但編劇冇再交代,可能又埋伏筆
淨係見到d電筒照黎照去 希望E及早抽身 睇到佢咁真係鄧E&P辛苦
Westworld個twitter煩撚到 仲煩過the americans十倍
unfollow佢先 洗版洗到癲左
新po見證ww2
終於等到
如果WW出到S5/S6都唔知幾多年後既事 等到變廢老
好緊張呀 聽日就有
上年got s7e1嗰日就放工已經冇咩心情喺度期待緊嗰集
因為s6完得太靚同埋s7應該緊湊刺激好多
放工已經鳩衝返屋企
雖則s7e4打後好失望
就咁樣毀咗其中一套最鍾意嘅劇

次次一講got都好大怨氣

唔好虐待自己

拍得好靚,演技又世界級

Elisabeth Moss 鐘意睇佢做戲,佢拍親d野都幾高質
如果唔係scientologist應該會多好多fans
新劇照

封咀
好過紅毛泥

第2張一望心諗邊個咁得閒變態到幫佢紥孖辮
load左5秒先知係咩黎
你講完我先發現
Quote返上個post先

The Americans
真係好黑
佢逐盞燈射爆果陣心諗唔好再射 已經乜都睇唔到

agger仲有床上果度!!!!!!!!!! 好耐冇見佢地有親密scene
paige其實係咩目的而埋條友身

本身已經夠晒黑,淨係睇到啲影郁黎郁去,佢射爆晒啲燈直情乜都睇唔到,成個畫面黑左5分鐘以上

好似自S3之後都冇見過intimate scenes,開始又唔似兩公婆
paige可能咁啱識到個國會議員intern,想睇下可唔可以係條仔身上拎到啲重要機密情報呱,但編劇冇再交代,可能又埋伏筆
淨係見到d電筒照黎照去 希望E及早抽身 睇到佢咁真係鄧E&P辛苦

淨係知佢啪啪啪就殺左幾條友
S4佢地都好親密 Martha走果陣
Paige係咪自大得滯以為自己分得開公同私 可能佢死得快過E
宜家集集睇見佢地兩個都好灰
嗚呀

Sharp Objects (2018) Teaser Trailer
Coming July 2018 on HBO

https://www.youtube.com/watch?v=DgljcMqPG98
嗚呀

Sharp Objects (2018) Teaser Trailer
Coming July 2018 on HBO

https://www.youtube.com/watch?v=DgljcMqPG98

條片可以淨係出呢幾句已經一大班人狗衝

呢套本小說望過下好似好撚痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞