美劇集中討論區 (19)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
May the lord open
the handmaid’s tale第一集係沉重咗啲不過冇令人失望
對Aunt Lydia真係又愛又恨
愛佢夠痴線但又恨佢太痴線
睇完真係down到死
又會代入左自己
Btw唔愛aunt Lydia
心血少 擺低一陣再追
的確一集裡面我都停低左幾次,太heavy

仆街 .. under his eyes
原來Handmaid S2係今日 成日記住25號計返時差以為係聽日
頭兩集已出 S2原來有13集咁多

我都以為係聽日
睇完killing eve就開得s2
今朝睇Elizabeth ig仲諗住係講緊美國時間25號

係囉 明明有哂心理準備諗住星期4睇少少
早左一日搞到突然硬食半集
你諗住等killing eve出哂先睇S2?

唔會啦
加埋ww legion 四邊同步睇
但應該要聽日先睇了 今日返工太攰啦
Killing eve好正
間諜劇情+靚景

又痴痴地線同搞笑
同埋soundtrack都幾正
第3集結尾

佢真係太天真
覺唔覺就算估到V引佢中伏 / 佢死硬
呢幕都係心寒

以為佢唔洗死

我以為佢受傷only
但睇埋下集trailer
發現佢真係死左
https://www.youtube.com/watch?v=o9EXYbYSH3U

咁桶法都好難唔死嘅
屌handmiad一開始
With his hand
Handmaid s1e3我都要分幾次睇
睇完e3隔成個月先睇e4
痴撚線又燒手又剪耳
決定遲啲再睇 仲有唔會再一兩日睇一季
仲字敢睇住 驚心理承受唔住
可能我仲記住leftovers 既佢

我覺得佢無得選擇收order 一定要咁做

又或者係佢既角度,唔聽聽話話既話,下場會好慘

所以佢先會咁對班handmaid

最後可能佢係好人來的
耳果粒野其實有無用途架?唔記得左
尋晚一次過睇晒兩集,頂得住無問題

因為我上星期三日睇晒s1
睇完心情好沈囉
應該係定位?我個刻以為佢因為咁走唔成 點知剪耳

雲加out你個衰仔咁對自己屋企人
屌你地我Handmaid S2E1未睇哂呀
今日果集the americans聽聞好撚好睇好痴線
見到班人睇完癲哂
要等字幕

啱啱見到出左中字 快到
終於爆煲喇今集 好似係 今晚睇先
咁快有 d字幕組效率咁高嘅
陣間開黎睇先
快左好多 以前好似夜晚先有
陣間睇X2
我未試過睇美劇追到live平時睇慣日劇都冇咁快

我睇完啦 等你睇完一齊討論

好多野發生左唔知講邊樣好 .. 呢集真心好睇
首先Paige打人果幾下真心幾型 但佢又開始發功玩串個party
Elizabeth入屋果度我睇到心跳加速
Philip vs Paige果part好正
Philip & Kimmy bb
估唔到竟然會係果條女出返黎整死Oleg
anyway呢集重點係Philip
開集Handmaid放鬆下先
等aunt lydia慰藉你
Praised be
Blessed be the fruit
May the lord open

We've been sent good weather
the handmaid’s tale第一集係沉重咗啲不過冇令人失望
對Aunt Lydia真係又愛又恨
愛佢夠痴線但又恨佢太痴線
睇完真係down到死
又會代入左自己
Btw唔愛aunt Lydia
心血少 擺低一陣再追
的確一集裡面我都停低左幾次,太heavy

我都會成日停 一有d重量級慘事發生都會pause一陣先再睇

仆街 .. under his eyes
原來Handmaid S2係今日 成日記住25號計返時差以為係聽日
頭兩集已出 S2原來有13集咁多

我都以為係聽日
睇完killing eve就開得s2
今朝睇Elizabeth ig仲諗住係講緊美國時間25號

係囉 明明有哂心理準備諗住星期4睇少少
早左一日搞到突然硬食半集
你諗住等killing eve出哂先睇S2?

唔會啦
加埋ww legion 四邊同步睇
但應該要聽日先睇了 今日返工太攰啦

killing eve宜家我直頭多數每集睇兩次 未出中字心急睇左先
出完中字又睇多次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞