美劇集中討論區 (19)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
個女主角好撚正
但係好似唔係好紅
冇咩片做主角
嗚呀

Sharp Objects (2018) Teaser Trailer
Coming July 2018 on HBO

https://www.youtube.com/watch?v=DgljcMqPG98

Amy Adams

2018 amy adams = 2017 nicole kidman

Amy Adams咁好戲 但咁多年都冇獎拎
上年淨係套noctorial animals已經屈左,但香港冇上直出碟
一返到屋企都係忍唔住揀睇Killing Eve先 冇後悔
V Gay到 沉哂船笑到噴飯
Bill死得好白痴 點解會咁
但V行過黎果下真心幾恐怖

c字頭唔好偏心killing eve喎
ww is waiting for u

因為Killing Eve都好吸引
尋晚why not both所以直踩睇哂兩套 睇完即刻訓
下個禮拜真係取捨下睇邊套先,唔夠時間

今日開下killing eve睇下先,睇下啱唔啱心水先
‘The Handmaid’s Tale’ Gets Even Darker — And Better — In Season Two
https://uproxx.com/sepinwall/the-handmaids-tale-season-2-review-hulu/

新review
呢個critic出名+平時幾奄尖都比左100分
好彩見到好多review都有讚S2繼續拍得靚 S1頭3集個導演走左都冇影響

好期待
其實我期待handmaid多過ww
第二季冇屌 一開波最多懷疑自己睇錯劇 唔明可能只係自己唔明 唔一定係套劇故弄玄虛 係之後先知個開頭做乜鳩
Twin peaks我略過s1,2直接睇s3唔明我都唔覺佢故弄玄虛
但ww s2e1就唔係咁嘅感覺 將啲唔深嘅嘢包裝到好深奧咁 兩頭唔到岸
agreed!
有冇topic 討論第二季
樓主開左
i'm going to call you eve, okay?
冇睇timeless但呢個女主角之前有份拍套劇叫Rectify
高質神劇黎
係囉
佢真係遺珠黎 今年有冇戲再沖擊oscar

睇完呢套搞到有d鐘意左Jodie Comer
其實知handmaid一定係好睇過ww
但ww叫娛樂性高啲
我上網睇好奇怪 第三季得6 又開左第四季
岩岩先睇第一季一集
女主角 想睇番佢拍既戲 好多都冇睇得
拍太少
嗚呀

Sharp Objects (2018) Teaser Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=DgljcMqPG98https://www.youtube.com/watch?v=DgljcMqPG98

Amy Adams

2018 amy adams = 2017 nicole kidman

上年淨係套noctorial animals已經屈左,但香港冇上直出碟
係囉

暫時未見有
Oscars圍內玩,唔大機有獎
等金球好過 公信力大d叫做

睇左兩集了
有d似女版嘅catch me if u can
Jodie Comer著套粉紅衫好靚
sense 8 6月8
有冇人覺得killing eve個女殺手同split個女仔好似樣
對眼勁似又係分好開
影視台戒嚴中
Timeless 算唔算美劇

點解唔算 呢套唔係不嬲都係美劇咩
個女主角好撚正
但係好似唔係好紅
冇咩片做主角
冇睇timeless但呢個女主角之前有份拍套劇叫Rectify
高質神劇黎
我上網睇好奇怪 第三季得6 又開左第四季
岩岩先睇第一季一集
女主角 想睇番佢拍既戲 好多都冇睇得
拍太少

呢套好似一季係得幾集,集數好似唔係季季一樣
節奏幾慢下+沉重 但套劇口碑超級好
嗚呀

https://www.youtube.com/watch?v=DgljcMqPG98https://www.youtube.com/watch?v=DgljcMqPG98

Amy Adams

係囉

暫時未見有
Oscars圍內玩,唔大機有獎
等金球好過 公信力大d叫做

希望佢靠sharp objects掃哂電視界啲獎

睇左兩集了
有d似女版嘅catch me if u can
Jodie Comer著套粉紅衫好靚

有人話似luther x hannibal但mix埋fleabag既style
ep3有套suit都好型 V啲衫好多都好靚
佢比起以前好似大份左 肉地 之前好似瘦d
同埋好鐘意聽佢講法文,唔知發音準唔準但覺得好鬼正
sense 8 6月8

睇睇下S2停左冇睇 突然覺得唔好睇
反而鐘意S1多D
有冇人覺得killing eve個女殺手同split個女仔好似樣
對眼勁似又係分好開

Jodie都係開開地 但我覺得佢係crazy eyes痴痴地既feel
Anya就開得黎似alien
兩個都正

仆街 .. under his eyes
原來Handmaid S2係今日 成日記住25號計返時差以為係聽日
頭兩集已出 S2原來有13集咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞