美劇集中討論區 (19)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
星期六晚先睇 大家唔好劇透
好想快D睇Handmaid
見啲人話睇E1頭10分鐘已經崩潰咗
咁誇張 利申 未睇 要等到星期日 放假先有得睇
幾dark
handmaid走晒火
咁變態
C 字頭唔開Handmaid's Tale post 嘅?
一次過出兩集
睇左EP1半集
頭10mins眼濕左
睇左半集唔睇住 陣間訓
一早估到唔會吊佢地頸,但果幕個氣氛表情演技同首歌都好正
但都話得offred啱,佢係有免死金牌
原本好臭串 一拋窒佢唯有yes aunt lydia

半集已經好撚慘班handmaids[/navy]
一集好快睇完咁
佢地兩個直接面對面果集應該會好正
btw想講多次Bill真係好on9 有乜理由咁跟人
明知對方咁危險
上年好似開過 好少人討論
冇乜人睇呢套野

仆街 .. under his eyes
原來Handmaid S2係今日 成日記住25號計返時差以為係聽日
頭兩集已出 S2原來有13集咁多

我都以為係聽日
睇完killing eve就開得s2
今朝睇Elizabeth ig仲諗住係講緊美國時間25號
Killing Eve Official Soundtrack
https://open.spotify.com/user/bbcamerica/playlist/3w18u69NplCpXVG4fQG726?si=3MGF3TP_S2qWYJRLRh7cEw

暫時3 集都算幾好睇, 冇咩悶場希望keep到水準
一集好快睇完咁
明知對方咁危險

Bill真係on9, 一見佢跟Jodie就知死亡flag
睇KILLING EVE 幾過引

上網睇下D 資料

Jodie Comer 93年出世??

仆街 .. under his eyes
原來Handmaid S2係今日 成日記住25號計返時差以為係聽日
頭兩集已出 S2原來有13集咁多

我都以為係聽日
睇完killing eve就開得s2
今朝睇Elizabeth ig仲諗住係講緊美國時間25號

係囉 明明有哂心理準備諗住星期4睇少少
早左一日搞到突然硬食半集
你諗住等killing eve出哂先睇S2?
Killing Eve Official Soundtrack
https://open.spotify.com/user/bbcamerica/playlist/3w18u69NplCpXVG4fQG726?si=3MGF3TP_S2qWYJRLRh7cEw

暫時3 集都算幾好睇, 冇咩悶場希望keep到水準
一集好快睇完咁
明知對方咁危險

Bill真係on9, 一見佢跟Jodie就知死亡flag

好難想像做得MI5都可以白痴成咁
得罪講句佢係抵死 佢死左我都冇傷心,因為太白痴
睇KILLING EVE 幾過引

上網睇下D 資料

Jodie Comer 93年出世??

YES 之前見到我都震驚咗
以為佢3字頭
Black Mirror S5 back to the 80s

今日果集the americans聽聞好撚好睇好痴線
見到班人睇完癲哂
唔敢睇handmaid s2
太黑暗唔敢睇
Killing eve好正
間諜劇情+靚景
邊度有之前咁多季既全集中字DL

見你地成日講. 想由頭搵黎睇. 但搵唔到全集
唔敢睇handmaid s2
太黑暗唔敢睇

口裡說不
明明好期待好想睇 唔洗扮野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞