雄性脫髮、食藥買藥搽藥、植髮織髮謬誤。你問我答(2)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
食左印保十幾日 好似甩多左 係咪正常
已經m字 而家兩個凹位之又間好似又疏左
食左印保十幾日 好似甩多左 係咪正常
已經m字 而家兩個凹位之又間好似又疏左

半年至九個月後再睇效果
見大家都係食印保,有無人食緊髮健佳呢個牌子?成份都係finasteride 1mg ,但貪佢西班牙造,有香港註冊好似有d 信心
都係百幾蚊一個月
見大家都係食印保,有無人食緊髮健佳呢個牌子?成份都係finasteride 1mg ,但貪佢西班牙造,有香港註冊好似有d 信心
都係百幾蚊一個月

藥房買?

係呀
都係百幾蚊一個月

邊間藥房有?
想問屯門區邊間藥房信得過
成日驚買到假藥
我都出黎做嘢後開始有雄秀問題, 頭頂轉個個位越黎越薄, 影相直頭見到好似有個窿咁

試左過好多洗頭水都唔太有效, e家轉左用alpecin 既洗頭水同茶頭既防脫髮液, 大既一個月多少少時間, 效果都唔太明顯, 頭頂冇明顯多左頭髮, 不過我脫頭髮既數量唔多, 每日洗完頭係去水個位都唔見多髮絲。

所以我想請教下, 我應唔應該繼續用落去, 定係轉去食藥好? 而轉左食藥又係唔係唔洗再買呢啲洗頭水/防脫髮液用?
都係百幾蚊一個月

邊間藥房有?
成日驚買到假藥

屯門就唔知
不過起旺角買
都係百幾蚊一個月

邊間藥房有?
成日驚買到假藥

屯門就唔知
不過起旺角買

請問有冇個盒望下?

呢類supplement有用間廠神早發大達啦

🤣我搵唔正女仔有咩野可以食,得搽

咁咪搽囉
女士黎講一般都好易再生髮 。個反應比輆好
finasteride 記住女性不能吸收

之前搽過2% 好似無乜效,係咪一定要用5%?
好驚過左狂脫期都無生返啲頭髮
用緊倍健個零月 生返啲毛仔
食唔食埋藥好
本身有少少m
髮線一直向後移,但無乜話甩好多
無禿

呢個情況算唔算雄禿

如果係,咁應該食藥加搽?
定搽再睇效果先食藥?

利申:自己有食,幫人問
我食左藥6-7年了,路敢停藥
有冇人知屯門邊間藥房買保記一定真
驚買到假藥
上個月中響Ebay買左6支Kirkland foam,美國寄去香港,但今日都未收到貨,算唔算正常?

利申:第一次用EBay

tracking 呢
係咪用DHL? 打去問貨運公司

屌 我個地址無寫屋苑 宜家仲係new york 希望到香港會打俾我 咁耐網購未試過咁柒

上網check仲係NY,但今早信箱已有咭去郵局攞。上個月16號買。

等左三個禮拜終於送到。
未到 30,肯肯定有雄禿症狀,前額兩邊開始上,頭髮變幼,油油地

食左保記兩個月,感覺頭髮強壯左,以前唔 gel 頭好快塌落嚟,而家全日唔 gel 頭都無問題

另外有用 regaine 生鬚,第四週,見好多人都有用
用完一支轉左 kirkland
本身有少少m
髮線一直向後移,但無乜話甩好多
無禿

呢個情況算唔算雄禿

如果係,咁應該食藥加搽?
定搽再睇效果先食藥?

利申:自己有食,幫人問

搽先

呢類supplement有用間廠神早發大達啦

🤣我搵唔正女仔有咩野可以食,得搽

咁咪搽囉
女士黎講一般都好易再生髮 。個反應比輆好
finasteride 記住女性不能吸收

之前搽過2% 好似無乜效,係咪一定要用5%?
好驚過左狂脫期都無生返啲頭髮

5% 效果較好
用緊倍健個零月 生返啲毛仔
食唔食埋藥好

食左咪擋埋DHT
驚買到假藥

冇人理
岩岩買左380 保記算唔算貴?

都係百幾蚊一個月

邊間藥房有?
成日驚買到假藥

屯門就唔知
不過起旺角買

請問有冇個盒望下?

唔識up 深藍色盒
驚買到假藥

冇人理
岩岩買左380 保記算唔算貴?

正廠價咪啱
你比起副廠就實貴

用kirkland 啦

咁樣仲有冇得救
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞