雄性脫髮、食藥買藥搽藥、植髮織髮謬誤。你問我答(2)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
Regaine同 Rogaine有咩分別?
因為官網就用 Regaine
我係第2d賣就見佢地叫 Regaine

另外我係官網個銷售地點個list
我去佢指定既萬寧同屈臣氏睇都係得洗頭水冇5%個隻係佢地冇擺出黎定係唔係間間有賣?
另外聽人講去藥房買要醫生紙係唔係真
係真既話有冇方法冇醫生紙都買到?

其實講到尾我都係想要買到5%既地址
或者上網買有冇邊間係正貨信得過?

要去有藥劑師既萬寧 屈臣氏,放左响入面櫃,但好貴,我買過一次$580得1支仲要係水劑,用完會好痕同好耐先乾。
之後上左ebay買,直寄到屋企,約$600連運費,4支泡劑,唔痕又快乾。
但要睇清楚賣家寫既過期日子,半年,一年,兩年都唔同價錢。
剛買第二轉等緊送黎。

580 1支
我上網見到有rogaine 580 3支
rogaine一係唔係一樣?
價錢算唔算正常?
另外想問regaine聽人講用左初會狂脫,之後先再生d好頭髮
咁我想問狂脫個期會有幾嚴重?
會唔會見肉?
留名
Regaine同 Rogaine有咩分別?
因為官網就用 Regaine
我係第2d賣就見佢地叫 Regaine

另外我係官網個銷售地點個list
我去佢指定既萬寧同屈臣氏睇都係得洗頭水冇5%個隻係佢地冇擺出黎定係唔係間間有賣?
另外聽人講去藥房買要醫生紙係唔係真
係真既話有冇方法冇醫生紙都買到?

其實講到尾我都係想要買到5%既地址
或者上網買有冇邊間係正貨信得過?

要去有藥劑師既萬寧 屈臣氏,放左响入面櫃,但好貴,我買過一次$580得1支仲要係水劑,用完會好痕同好耐先乾。
之後上左ebay買,直寄到屋企,約$600連運費,4支泡劑,唔痕又快乾。
但要睇清楚賣家寫既過期日子,半年,一年,兩年都唔同價錢。
剛買第二轉等緊送黎。

有冇講邊個賣家比較好有保證?

想問呢隻藥得唔得 都有finasteride成份

$250一盒 佢話每日食一粒 食足一個月 唔食會甩返 巴打們點睇

副廠
但樓豬話有地方賣180一盒
其實用藥定rogine先

想問呢隻藥得唔得 都有finasteride成份

$250一盒 佢話每日食一粒 食足一個月 唔食會甩返 巴打們點睇

副廠
但樓豬話有地方賣180一盒

價錢唔係問題 最緊要有效

咁即係照啪啦
另外想問regaine聽人講用左初會狂脫,之後先再生d好頭髮
咁我想問狂脫個期會有幾嚴重?
會唔會見肉?

有冇用家講下初期佢甩成點先?
想問邊隻藥平d
我淨係額角比較m
可唔可以淨係兩邊額角噴一下就算
其他位置我都冇脫髮問題可唔可以唔噴?
我淨係額角比較m

但唔食藥都唔會keep到
我淨係額角比較m

同埋兩角好似比較難

貴到呢

貴到呢

所以我淨食藥算
慳番 又唔洗煩
我淨係額角比較m

同埋兩角好似比較難

淨食藥邊隻平?
聽講宜家有好多副廠可以平d

貴到呢

邊到買 幾錢?

貴到呢

邊到買 幾錢?

$580 one month supply
仲要keep 住用

貴到呢

邊到買 幾錢?

仲要keep 住用

一枝你用得一個月?
上網買好似250渣喎

同埋兩角好似比較難

淨食藥邊隻平?

小弟食印保
仲有隻叫finax

邊到買 幾錢?

仲要keep 住用

一枝你用得一個月?
上網買好似250渣喎

係$200都唔使
我係ebay訂緊

同埋兩角好似比較難

淨食藥邊隻平?

小弟食印保
仲有隻叫finax

印保全名咩名?
叻外淨用regaine唔食藥效果會點
我淨係額角出事唔想咁快食
茶左3個月
由R轉K
最近仲食埋副廠藥 轉位都好似都冇乜起色
如果真係用埋手頭上嘅藥都冇用
我直接去織髮算
所以想問下各位織過髮嘅朋友
收費 流程等係點
有冇果間公司嘅link
台灣織信唔信得過?
食左印保一年 但冇改善又冇乜再甩

本身情況係點?

冇再甩已經係起到效果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞