雄性脫髮、食藥買藥搽藥、植髮織髮謬誤。你問我答(2)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike

我都搵過 係會咁
因為佢係印版
試下搵副廠啦 有FDA認證 用落有信心啲

上網搵左勁耐搵到間大部分人都好似話ok既
返黎試下先算 不過好似要自己cut
btw係咪話真藥落水浸一陣佢就會溶?

原來副廠都有fda認證
都係去藥房問damocare就ok?
同埋我食正廠無副作用等唔等於食副廠無副作用

食正廠冇事= 副廠冇事
買左damocare
元朗人可以考慮下恆興 1000蚊5盒 食到成頭頭髮

溶水勁快lol 2秒開始都溶緊
買左damocare

行前小小180蚊一盒
btw 最好唔好開全朵
買左damocare

行前小小180蚊一盒
btw 最好唔好開全朵

屌真心咩 即刻覺得蝕左
買左damocare

行前小小180蚊一盒
btw 最好唔好開全朵

屌真心咩 即刻覺得蝕左

咁平
十年巴打,請問除左植髮仲有無方法幫到m位
仲有植髮有邊間推薦?
買左damocare

行前小小180蚊一盒
btw 最好唔好開全朵

屌真心咩 即刻覺得蝕左

咁平

廿蚊就算
但副廠真係低算未算低
仲有植髮有邊間推薦?

用藥可以幫你維持現況
仲可以生到小小毛仔

植髮冇推薦, 都係個句啦?
你範圍幾大? 想做邊類型? 預算幾多? 接唔接受到台灣或者大陸做?

好多問題要你自己解決左先
買左damocare

行前小小180蚊一盒
btw 最好唔好開全朵

咩名 入去話買docare就得?
ebay可以直ship hk?
仲有植髮有邊間推薦?

用藥可以幫你維持現況
仲可以生到小小毛仔

你範圍幾大? 想做邊類型? 預算幾多? 接唔接受到台灣或者大陸做?

頭頂同m位, 個頭而家似2~3期咁
2種方法都無所謂,植到就得
Budget.... 40~50k 得唔得?
Prefer 香港做,跟進方便d
想問十年巴 m字額 依家都算勁 但都有毛毛仔
突然的起心肝想話食藥 救頭髮,食邊隻藥好啲?

有無圖或名,我想去藥房買

唔該唔該
想問十年巴 m字額 依家都算勁 但都有毛毛仔
突然的起心肝想話食藥 救頭髮,食邊隻藥好啲?

有無圖或名,我想去藥房買

唔該唔該

追下post 啦
食有finasteride 成份既藥
1mg per day

yes
仲有植髮有邊間推薦?

用藥可以幫你維持現況
仲可以生到小小毛仔

頭頂同m位, 個頭而家似2~3期咁
2種方法都無所謂,植到就得
Budget.... 40~50k 得唔得?
Prefer 香港做,跟進方便d

咁你可以揀定幾間報價 如仁安 美絲
見左醫生先
再揀一間合心水價錢
女仔有無藥可以食?
女仔有無藥可以食?

想問呢隻藥得唔得 都有finasteride成份

$250一盒 佢話每日食一粒 食足一個月 唔食會甩返 巴打們點睇
Regaine同 Rogaine有咩分別?
因為官網就用 Regaine
我係第2d賣就見佢地叫 Regaine

另外我係官網個銷售地點個list
我去佢指定既萬寧同屈臣氏睇都係得洗頭水冇5%個隻係佢地冇擺出黎定係唔係間間有賣?
另外聽人講去藥房買要醫生紙係唔係真
係真既話有冇方法冇醫生紙都買到?

我去佢指定既萬寧同屈臣氏睇都係得洗頭水冇5%個隻係佢地冇擺出黎定係唔係間間有賣?

其實講到尾我都係想要買到5%既地址
或者上網買有冇邊間係正貨信得過?
食左印保一年 但冇改善又冇乜再甩
食左印保一年 但冇改善又冇乜再甩

本身情況係點?

其實講到尾我都係想要買到5%既地址
或者上網買有冇邊間係正貨信得過?

要去有藥劑師既萬寧 屈臣氏,放左响入面櫃,但好貴,我買過一次$580得1支仲要係水劑,用完會好痕同好耐先乾。
之後上左ebay買,直寄到屋企,約$600連運費,4支泡劑,唔痕又快乾。
但要睇清楚賣家寫既過期日子,半年,一年,兩年都唔同價錢。
剛買第二轉等緊送黎。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞