雄性脫髮、食藥買藥搽藥、植髮織髮謬誤。你問我答(2)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
追完個post 1 好多問題

頭頂一時甩好多 見到底
一時又好似出返黎咁 其實係咩玩法

白頭髮又有無救

點知毛囊死左 係咪甩出黎既頭髮末端有一粒白色野

19歲太後生 但頭頂好似有甩 頭髮又幼
食唔食藥好

整體髮量
同甩髮既粗幼程度
如果頭髮幼細就響起警報

第3條問題求解

關於甩髮粗幼 我淨係知我d頭髮好似比同輩既幼 而且枕頭同房地下勁多頭髮
但平時其他人睇又唔覺我有呢個問題

呢個情況都係揸野食藥?

頭頂一時甩好多 見到底

白頭髮又有無救

食唔食藥好

整體髮量
同甩髮既粗幼程度
如果頭髮幼細就響起警報

第3條問題求解

關於甩髮粗幼 我淨係知我d頭髮好似比同輩既幼 而且枕頭同房地下勁多頭髮

呢個情況都係揸野食藥?

唔關白色野事
你後尾怎唔會甩果d頭髮都有白色野

頭頂一時甩好多 見到底

白頭髮又有無救

食唔食藥好

整體髮量
同甩髮既粗幼程度
如果頭髮幼細就響起警報

第3條問題求解

呢個情況都係揸野食藥?

唔關白色野事

轉位有冇變稀疏
廿幾歲
M額同中間頭髮開始稀疏
日日沖涼都甩頭髮
應該用咩方法好@@

食藥搽藥

食咩藥?搽咩藥?咩牌子?邊到可以買到?
廿幾歲
M額同中間頭髮開始稀疏
日日沖涼都甩頭髮
應該用咩方法好@@

食藥搽藥

食咩藥?搽咩藥?咩牌子?邊到可以買到?

追post啦
保記邊度買
用緊倍健都有啲野
食唔食埋藥好
Btw只係m額

係唔係雄禿

頭頂一時甩好多 見到底

白頭髮又有無救

食唔食藥好

整體髮量
同甩髮既粗幼程度
如果頭髮幼細就響起警報

第3條問題求解

呢個情況都係揸野食藥?

唔關白色野事

轉位有冇變稀疏

頭頂 唔exactly轉位
咁姐係食藥揸藥?
thx a lot
係外國可以點買finpecia
追左上個post好似話上網剩係有得買噴個支
Google左finpecia 但得d奇怪網有...

係唔係雄禿

係唔係雄禿

似係
十年巴打 請教你起ebay買Kirkland minoxidil,有好多隻款,買邊款先岩?
十年巴打 請教你起ebay買Kirkland minoxidil,有好多隻款,買邊款先岩?

只要有minoxidil 成份就得,要買5% 水劑定泡劑隨你喜歡

只要有minoxidil 成份就得,要買5% 水劑定泡劑隨你喜歡

正解

Ebay買d野係咪真
我都想買

十年一刻巴打知唔知

十年一刻巴打知唔知

外國唔清楚
食藥一個月見到有輕微好轉
官方說法好似係3-6個月先有明顯效果

巴打食邊隻?

巴打食邊隻?

正廠

十年一刻巴打知唔知

我都搵過 係會咁
因為佢係印版
試下搵副廠啦 有FDA認證 用落有信心啲

上網搵左勁耐搵到間大部分人都好似話ok既
返黎試下先算 不過好似要自己cut
btw係咪話真藥落水浸一陣佢就會溶?

十年一刻巴打知唔知

我都搵過 係會咁
因為佢係印版

我都搵過 係會咁
因為佢係印版

原來副廠都有fda認證
都係去藥房問damocare就ok?
同埋我食正廠無副作用等唔等於食副廠無副作用

我都搵過 係會咁
因為佢係印版

原來副廠都有fda認證
都係去藥房問damocare就ok?
同埋我食正廠無副作用等唔等於食副廠無副作用

同一隻藥
係隻成份有fda認證
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞