雄性脫髮、食藥買藥搽藥、植髮織髮謬誤。你問我答(2)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
有冇人知狂脫期係咪真係會狂脫
果幾支kirkland送到黎了

我都想問 我諗住搽前額髮線 如果狂脫遮都遮唔到

前額唔會太嚴重
用左噴霧一個月都有
呢排甩左啲好幼既頭髮
睇來都幾有用

乜野噴霧呀巴打

minoxidil 5%
M額食緊保康絲
之前退得多既時候諗過番深圳植髮,評估個過程好hea不過價錢唔算貴(2萬5度)都諗著做,但係抽血果下求撚其到仆街嚇撚死我,而家我一定唔會番上去做。
之後係香港見過個台灣醫生,感覺好好多,但係貴好多,所以而家都係睇定D先。食左藥加改變髮暫時自己都仲變受到(雖然同幾年前差幾遠),唔繼續退當贏左。

香港幾錢左右?

我諗一次無10萬都唔好諗(無痕)
呢種手術除非你好有錢否則我都諗唔到咩理由香港做

仲諗住3 4萬搞很掂
即係要過台灣?
搞一次要幾多日同埋台灣幾錢左右?

香港幾錢左右?

仲諗住3 4萬搞得掂
即係要過台灣?

夜晚用左 朝早用右 有冇問題?
醫生開比我廢事晒
好似見親年紀大既男人都係少頭髮
係咪其實唔食藥都係避唔開依個宿名
差在遲定早

醫生開比我廢事晒

左邊邊到買? 幾錢?
我係用呢隻 好用 唔“立”
LM

醫生開比我廢事晒

左邊邊到買? 幾錢?

醫生開比我嫁
不過watsons好似見過(唔肯定)

醫生開比我廢事晒

左邊邊到買? 幾錢?

醫生開比我嫁
不過watsons好似見過(唔肯定)

藥房都有架啦
問下啦周圍
大概180~200 一支
好似見親年紀大既男人都係少頭髮
係咪其實唔食藥都係避唔開依個宿名
差在遲定早

你睇下 4大天王
張智霖

同遺傳有關呀 年齡無關

醫生開比我廢事晒

冇問題
一頭半個月
長期建議用返同一隻
想比個專業人士檢查有冇甩
係咪隨便一個皮膚科醫生就得?
有冇推介?

有冇巴打可以答下

係呀
其實有M字額頭頂稀疏已經係架啦
M額食緊保康絲
之前退得多既時候諗過番深圳植髮,評估個過程好hea不過價錢唔算貴(2萬5度)都諗著做,但係抽血果下求撚其到仆街嚇撚死我,而家我一定唔會番上去做。
之後係香港見過個台灣醫生,感覺好好多,但係貴好多,所以而家都係睇定D先。食左藥加改變髮暫時自己都仲變受到(雖然同幾年前差幾遠),唔繼續退當贏左。

香港幾錢左右?

仲諗住3 4萬搞很掂
即係要過台灣?

預多幾日啦
期待你執告
黃曉明係做左植髮定織髮
覺得幾好睇

真心睇唔出
M額食緊保康絲

香港幾錢左右?

仲諗住3 4萬搞很掂
即係要過台灣?

同埋植髮有分FUE FUT
又要睇大唔大area
所有野都同價錢有正面關係

你自己留意下啦
就咁問幾錢好難答你
頭皮多係咪都會脫髮
我2015問過台灣植髮價錢
佢咁答我

目前診所有兩種手術方式
1.FUT 需要手術後隔天需回診洗髮 術後十到十四天拆線
2.植髮機器人 需將後枕部頭髮剃短 手術後隔天回診洗髮

收費方式:FUT 以根計算 一根80元
植髮機器人 以株計算 目前診所的活動方案價格一株150元 到八月底
九月開始1株180元

所以1000株的費用大約是12萬至15萬之間

係咪已經平過香港?
佢咁答我

目前診所有兩種手術方式

植髮機器人 以株計算 目前診所的活動方案價格一株150元 到八月底
九月開始1株180元

係咪已經平過香港?

以上係計台幣
頭皮多係咪都會脫髮

同DHT 有關
同頭皮無關
佢咁答我

目前診所有兩種手術方式

九月開始1株180元

係咪已經平過香港?

仲有機票住宿呢
你出事又要覆診又要飛過去
黃曉明係做左植髮定織髮
覺得幾好睇

真心睇唔出

佢之前d相脫得七七八八
但之後個髮型好好睇

佢一定係有脫髮架啦 。唔知係點做姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞