雄性脫髮、食藥買藥搽藥、植髮織髮謬誤。你問我答(2)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
太多 唔想追post
舊post樓主話平90%係邊到買?

ebay

係保康絲定倍健?
倍健我而家用緊一隻澳洲出幾好 唔會“粒”
你用邊隻 粒唔粒?

隻隻都係咁
ebay 得minoxidil 冇propecia

交收個場面真係唔敢想像

屌你老味

我頭髮好濃密

到時希望你地遮樣影張合照

m額關唔關染得頭髮多事?

唔關
想問下regaine如果停用係甩返原本要甩果d定係比正常發展唔用藥甩得多?
可以1999 sor

有分別咩?
甩返轉頭囉就係
斑禿鬼剃頭有無咩心得分享
醫法有無大分別
M額食緊保康絲
之前退得多既時候諗過番深圳植髮,評估個過程好hea不過價錢唔算貴(2萬5度)都諗著做,但係抽血果下求撚其到仆街嚇撚死我,而家我一定唔會番上去做。
之後係香港見過個台灣醫生,感覺好好多,但係貴好多,所以而家都係睇定D先。食左藥加改變髮暫時自己都仲變受到(雖然同幾年前差幾遠),唔繼續退當贏左。

香港幾錢左右?

我諗一次無10萬都唔好諗(無痕)
呢種手術除非你好有錢否則我都諗唔到咩理由香港做
太多 唔想追post

ebay

係保康絲定倍健?
你用邊隻 粒唔粒?

隻隻都係咁

你買邊隻minoxidil?
太多 唔想追post

ebay

係保康絲定倍健?
你用邊隻 粒唔粒?

隻隻都係咁

kirkland抵平高質又易買
用左噴霧一個月都有
呢排甩左啲好幼既頭髮
睇來都幾有用
用左噴霧一個月都有
呢排甩左啲好幼既頭髮
睇來都幾有用

一個月都冇
有冇人知狂脫期係咪真係會狂脫
果幾支kirkland送到黎了
ebay 買左regaine foam4支 ,$500連運費 23/12 買,10/1到,我2點前都仲响屋企,無人上過黎,但信箱有張咭叫我去郵局攞。
有冇人知狂脫期係咪真係會狂脫
果幾支kirkland送到黎了

我都想問 我諗住搽前額髮線 如果狂脫遮都遮唔到
amazon買kirkland比人cancel左order話唔送香港
有冇第二間推薦?
amazon kirkland同rogaine都唔送香港

amazon唔送, ebay買啦
太多 唔想追post

ebay

係保康絲定倍健?
你用邊隻 粒唔粒?

隻隻都係咁

全部都係滴? 有無噴果隻?
方便d 定要自己入返落噴樽?
ebay 買左regaine foam4支 ,$500連運費 23/12 買,10/1到,我2點前都仲响屋企,無人上過黎,但信箱有張咭叫我去郵局攞。

我都前日都係ebay買咗四支rogajne foam,佢話月尾先到,真係好耐

另外我仲要岀國,foam係咪唔帶得上飛機?

問左amazon
話CNY寄唔切
要係amazon個range送到先可以
用左噴霧一個月都有
呢排甩左啲好幼既頭髮
睇來都幾有用

乜野噴霧呀巴打

問左amazon
話CNY寄唔切
要係amazon個range送到先可以

amazon 有好多dealer 同seller
有店係可以寄香港

我都前日都係ebay買咗四支rogajne foam,佢話月尾先到,真係好耐

另外我仲要岀國,foam係咪唔帶得上飛機?

可以
一支半支冇野
但穩定起見用支liquid 做後備
太多 唔想追post

ebay

係保康絲定倍健?
你用邊隻 粒唔粒?

隻隻都係咁

全部都係滴? 有無噴果隻?
方便d 定要自己入返落噴樽?

噴咪去百貨店 MUJI 自己買個噴頭
amazon買kirkland比人cancel左order話唔送香港
有冇第二間推薦?

去ebay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞