雄性脫髮、食藥買藥搽藥、植髮織髮謬誤。你問我答(2)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike

又冇乜喎
呢張可能清d

又一撻

班禿

雄禿唔會影響後面。。
suggest 睇左醫生先,睇佢佢有咩advise 比你,再自己衡量

左右都有睇皮膚科啦
係油塘買左盒damocare 要300蚊
第日附近搵下有冇平啲既
太多 唔想追post
舊post樓主話平90%係邊到買?
報告下荃灣幾間 xx 大藥房買保記都唔需要醫生紙

反而想問下師兄上 amazon 買 rogaine,點可以 ship 黎香港?
搵過幾個 dealer 都唔送黎香港

用開 amazon,免得過都唔想轉 ebay
第日附近搵下有冇平啲既

300較貴喎
元朗荃灣都係250
太多 唔想追post
舊post樓主話平90%係邊到買?

ebay
報告下荃灣幾間 xx 大藥房買保記都唔需要醫生紙

反而想問下師兄上 amazon 買 rogaine,點可以 ship 黎香港?
搵過幾個 dealer 都唔送黎香港

用開 amazon,免得過都唔想轉 ebay

上邊有晒link
第日附近搵下有冇平啲既

300較貴喎
元朗荃灣都係250

果到太遠 我第日再搵下有冇平啲
想問買邊隻牌子同係邊度買較可靠 價錢最好平d 但唔介意買貴而可靠

利申:由細到大m額 但前額d頭髮明顯愈黎愈薄同生得慢

中學年代d陰可以留到好長 24歲now
Damocare係咪一日一粒
Damocare係咪一日一粒

第日附近搵下有冇平啲既

300較貴喎
元朗荃灣都係250

今日問過間直頭180
想問買邊隻牌子同係邊度買較可靠 價錢最好平d 但唔介意買貴而可靠

利申:由細到大m額 但前額d頭髮明顯愈黎愈薄同生得慢

中學年代d陰可以留到好長 24歲now

追下post

300較貴喎
元朗荃灣都係250

今日問過間直頭180

啲藥房食水咁深既
巴打想問minoxidil Kirkland Rogaine 兩隻效用其實係咪無分別 朝早用係咪好立
巴打想問minoxidil Kirkland Rogaine 兩隻效用其實係咪無分別 朝早用係咪好立

宜家諗住ebay kirkland 滴果款 落完用冷風吹乾再整落styling product係咪都ok

300較貴喎
元朗荃灣都係250

今日問過間直頭180

啲藥房食水咁深既

180 平到都唔敢買
前邊有巴打講 我頭先都嚇一嚇
診所醫院都拎唔到咁平

仲有佢地啲大麥若葉 日版穀物早餐仲平過日本真係好得人驚

冇分別

唔會立 乾爽架 唔好狂落就得

宜家諗住ebay kirkland 滴果款 落完用冷風吹乾再整落styling product係咪都ok

係呀
儘量唔好吹咁多 比佢吸收下啦
斑禿點醫好?

你好大壓力?

又冇乜喎
呢張可能清d

又一撻

同一到黎,得一到

又冇乜喎
呢張可能清d

又一撻

班禿

雄禿唔會影響後面。。
suggest 睇左醫生先,睇佢佢有咩advise 比你,再自己衡量

左右都有睇皮膚科啦

斑禿睇皮膚科?
Ebay 想買KIRKLAND MINOXIDIL 5% 試下,6 month 定12好,係咪一用就唔好停藥。

利申:30歲未有M額,頭頂轉位左邊比右邊冇咁密,未至於露肉,但燈光下都有d明顯,sorry 1999。
如果係壓力搞到甩頭髮可以點
小弟宜家應該屬於2期m字
頭頂仍然濃密 兩邊額角就比較疏
只係有少少較粗既頭髮 同埋好幼既毛仔
想問下剩係用Kirkland夠唔夠?
有冇需要食埋藥?食邊隻好?

另外上左ebay買Kirkland
不過之前冇ebay買野經驗
想知佢到貨係咪會call我?
小弟宜家應該屬於2期m字
頭頂仍然濃密 兩邊額角就比較疏
只係有少少較粗既頭髮 同埋好幼既毛仔
想問下剩係用Kirkland夠唔夠?
有冇需要食埋藥?食邊隻好?

另外上左ebay買Kirkland
不過之前冇ebay買野經驗
想知佢到貨係咪會call我?

巴打 可唔可以join單?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞