雄性脫髮、食藥買藥搽藥、植髮織髮謬誤。你問我答(2)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
Post 1: https://lihkg.com/thread/24944/page/1?ref=android
Post 1 好多重要資訊 好多重要資料請追追Post。

都係個句 ,堅信中醫活髮中心可以唔洗討論。
打丁飲酒健身不會引致脫髮

留名
eBay Amazon
自己揀啦!
如果天生就m字加好少頭髮有咩解決方法,每次出街都要戴帽先敢出
諗緊好唔好髮森 ____堂各買兩三pack finpecia 對下有冇伏

都係一件好事
造福人群
如果天生就m字加好少頭髮有咩解決方法,每次出街都要戴帽先敢出

天生? 係咪雄禿先?
一劍留名
m字額 但右邊多左個坑 有搽野好似都無咩用

天生? 係咪雄禿先?

唔係,由細到大就係咁,但係少得好跨張,好似人地雄禿咁
大家Minoxidil用水劑定泡沫多?
大家新年快樂

依度有啲新聞講下關於我先前提及嘅細胞植髮科研

大家都可以google search下依類型新式嘅治療方法,食藥搽藥同時,期待下不久嘅將來,就有可能變返有大家中學嗰陣濃密嘅秀髮

http://www.belgraviacentre.com/blog/shiseido-partners-with-replicel-to-launch-hair-loss-cure-in-2018/
minoxidll 邊隻牌子好
邊到買同幾錢

追追post
minoxidil 5% kirkland
ebay or amazon

sorry,追左

夜瞓影響大唔大
本身無m 額,但呢一年夜瞓四五點先瞓
開始見到髮質差左同無啦啦會夾條白色
m 額都幾明顯

用minoxidll 有無可能變返唔m
利申26
M額 但頭頂冇點禿 係咪食藥都救唔到
我愛樓豬
我愛樓豬

m字額 但右邊多左個坑 有搽野好似都無咩用

生到毛仔止住脫髮叫做成功
大家Minoxidil用水劑定泡沫多?

我諗泡劑較多
M額 但頭頂冇點禿 係咪食藥都救唔到

食藥搽藥止住向後退當贏
我個fd頭頂個轉係冇頭髮 大約一毫咁大 想問係唔係第時會有地中海

20歲左右

天生? 係咪雄禿先?

植髮
m額應該食幾個月藥再植髮
定係直接植髮都得?

同埋香港/台灣 邊到植比較好
其實想係香港植 但唔知邊間好
同埋植髮可唔可以植好多
因為髮線有啲高

利申24歲

天生? 係咪雄禿先?

植髮

我諗住去增髮算
食煙夜訓會唔會導致脫髮M字額?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞