雄性脫髮、食藥買藥搽藥、植髮織髮謬誤。你問我答(2)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
茶左3個月
由R轉K
最近仲食埋副廠藥 轉位都好似都冇乜起色
如果真係用埋手頭上嘅藥都冇用
我直接去織髮算
所以想問下各位織過髮嘅朋友
收費 流程等係點
有冇果間公司嘅link
台灣織信唔信得過?

冇人理我
茶左3個月
由R轉K
最近仲食埋副廠藥 轉位都好似都冇乜起色
如果真係用埋手頭上嘅藥都冇用
我直接去織髮算
所以想問下各位織過髮嘅朋友
收費 流程等係點
有冇果間公司嘅link
台灣織信唔信得過?

冇人理我

織髮好多種
建議你上去理解左先
範圍太少冇得織
十年巴打點睇之前森美做代言果隻維生烏絲?

倒錢落海

好似話一停藥會甩得仲勁?

係 一黎無效 二黎一停藥甩勁左 我就係例子

咁巴打依家食緊咩

倒錢落海

藥只有finasteride minoxdil

倒錢落海

如果真係想試其他,有無得知佢會唔會好似維生烏絲咁有反效果?

頭髮我黎啦
邊到有得買?包括搽,女士用的,亞馬遜運費好貴
十年巴打
我食保記兩三年一樣甩咁多無作用既話, 駛唔駛搽minoxdil試? 係咪搽minoxdil有效都要靠藥有效先KEEP得住D頭髮?

搽埋
同埋你話一樣咁甩唔等於冇作用, 可能唔用藥甩得仲勁
邊到有得買?包括搽,女士用的,亞馬遜運費好貴

可以轉運
或者ebay

頭髮我黎啦

Fincar 記住1開5

倒錢落海

維生烏絲素點解會生到頭髮? 機制係咩? 你有冇諗過?
用返正途食finasteride 1mg per day
minoxidil 5% 1ml twice per day
有無朋友組團買rogaine
想試下。 但我又無account

頭髮我黎啦

我用切藥器剩係做到1開4, 不過一切果陣有D粉飛走左, 希望果度可以每1/4粒飛走0.25mg 啦

頭髮我黎啦

我用切藥器剩係做到1開4, 不過一切果陣有D粉飛走左, 希望果度可以每1/4粒飛走0.25mg 啦

哦 冇問題

但小心謹慎粉末
女人 犬貓唔掂得
有冇M字巴打用REGAINE係有效呀
可唔可以分享
可唔可以分享

講左好多次
會止住向後 再惡法
生返毛仔算好
可唔可以分享

講左好多次
會止住向後 再惡法
生返毛仔算好

咁唔用會唔會惡化?

倒錢落海

維生烏絲素點解會生到頭髮? 機制係咩? 你有冇諗過?
用返正途食finasteride 1mg per day
minoxidil 5% 1ml twice per day

但女仔食唔到finasteride
女仔食有咩野牌子推界,雄性
食左保記3星期
好似開始狂脫期
十年巴知唔知狂脫一般會維持幾耐
食左保記3星期
好似開始狂脫期

保記邊有狂脫期
食左保記3星期
好似開始狂脫期

我食印保差唔多一個月,髮線向後移左,頭頂唔覺有分別
食左保記3星期
好似開始狂脫期

保記邊有狂脫期

咁點解會好似甩多左咁
終於追晒
Amazon 用開個兩間轉運都話唔運水劑
有無邊間推介

想試damocare/propecia 上網係咪無得買?
好似無咩巴打提,九龍區有無邊間藥房有平少少?
長期食好貴呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞