雄性脫髮、食藥買藥搽藥、植髮織髮謬誤。你問我答(2)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
KEEP住食開保X絲替代品(一開四果種), 叫做好似防止惡化
但由細到大都係額高, 呢幾年開始M字額
已經決定做植髮, 想問下台灣做好D? 大約幾錢同埋有冇做過既巴打有建議

諗定做FUE 定 FUT 未?
20歲 開始頭頂愈黎愈小頭髮(幫襯開既髮型師都發現到)
而且前面好微開始m字
老豆40開始已經光頭 可能關遺傳事
巴打有無方法補救
同埋電視機成日賣果隻德國洗頭水有無用?
唔該
而且前面好微開始m字
巴打有無方法補救
唔該

利申紅巴
而且前面好微開始m字
巴打有無方法補救
唔該

利申紅巴

前幾頁好似講左話冇用, 瞓先
如果頭髮太軟 老豆都係咁 冇M字額 算係雄禿嗎?

你係咪天生一路都咁軟先
KEEP住食開保X絲替代品(一開四果種), 叫做好似防止惡化
但由細到大都係額高, 呢幾年開始M字額
已經決定做植髮, 想問下台灣做好D? 大約幾錢同埋有冇做過既巴打有建議

你幾歲?
幾錢睇你做邊隻同個範圍

你係咪天生一路都咁軟先

好似唔係 細個短頭髮嗰陣好似係硬

你係咪天生一路都咁軟先

好似唔係 細個短頭髮嗰陣好似係硬
如果用開 rogaine foam,轉用kirkland foam 得唔得?
如果用開 rogaine foam,轉用kirkland foam 得唔得?

我由3年前d頭髮由左手邊甩到右手邊,愈來愈薄,依家左手邊開始甩得好明顯,好易見到肉。依家洗完頭其實就見到勁多肉差唔多無咩頭髮,係要吹乾d頭髮先有用擋到d肉
醫生話我雄禿,但我又唔係M字額咁甩
我個成日都有洗頭。得行就好痕
我其實係咪雄禿?
有冇絲打都有煩惱?
因為我女朋友都有少少
唔太明顯,但都留心d就見到前額開始向個轉位(唔知明唔明,有d1999)有d脫髮
想問食保康絲果d藥對女性有冇效?

而佢本身做護士,飲食同休息都唔穩定
本身成日食好多辣野
係咪都有影響?
有冇絲打都有煩惱?
因為我女朋友都有少少
唔太明顯,但都留心d就見到前額開始向個轉位(唔知明唔明,有d1999)有d脫髮

本身成日食好多辣野
係咪都有影響?

護士姐姐點解問番醫生
有冇絲打都有煩惱?
因為我女朋友都有少少

本身成日食好多辣野
係咪都有影響?

護士姐姐點解唔問番醫生
而家用左minoxidil 大約1個月..個M位脫左好多頭髮..係咪好事
好撚樣衰...唔想出街
而家用左minoxidil 大約1個月..個M位脫左好多頭髮..係咪好事
好撚樣衰...唔想出街

m位照搽啦
有冇絲打都有煩惱?
因為我女朋友都有少少

本身成日食好多辣野
係咪都有影響?

護士姐姐點解唔問番醫生

女士脫髮通常係中間 向外
有事就搽藥
同飲食日常習慣冇關
我由3年前d頭髮由左手邊甩到右手邊,愈來愈薄,依家左手邊開始甩得好明顯,好易見到肉。依家洗完頭其實就見到勁多肉差唔多無咩頭髮,係要吹乾d頭髮先有用擋到d肉
我其實係咪雄禿?

醫生都話係 就應該係啦
我睇唔到你個頭咩情況
但雄禿一般係M 地中海

護士姐姐點解唔問番醫生

有事就搽藥
同飲食日常習慣冇關

佢份人係咁

搽乜藥?睇醫生會開?
我其實係咪雄禿?

信醫生好過信連登
好撚樣衰...唔想出街

m位照搽啦

講到好撚恐怖 唔敢用
今年先19 其他位好正常但左右兩邊額角個角有少少向上 好驚一路甩落去

護士姐姐點解唔問番醫生

有事就搽藥
同飲食日常習慣冇關

佢份人係咁

搽乜藥?睇醫生會開?

好撚樣衰...唔想出街

m位照搽啦

講到好撚恐怖 唔敢用

有幾呀? 唔搽咪仲得人驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞