雄性脫髮、食藥買藥搽藥、植髮織髮謬誤。你問我答(2)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
minoxidil 買3定6個月試好
額角開始現

額角開始現

搽完唔得就食藥?
用完倍健 揸m字額 頭頂就冇問題
用左一個月到
初初勁痕依家少左
但脫髮期幾耐
明顯覺2邊額少左頭髮 係咪少左就代表有效?
同我平時都係吱3下 因為唔算大面積 定要吱夠6下?

之前我用水都會痕又好耐先乾,依家用泡無痕又快乾。
20歲就已經有m字額
好驚唔知幾時會頭頂都冇埋頭髮
已家開始食藥會唔會太早?
定係要22-23歲先開始食好?
20歲就已經有m字額

及早啦屌
20歲就已經有m字額

及早啦屌

唔求醫好m字額
只求髮線唔好再向後
1200屌唔屌得過?
學生哥冇咩錢食咁貴
20歲就已經有m字額

及早啦屌

唔求醫好m字額
只求髮線唔好再向後
1200屌唔屌得過?
學生哥冇咩錢食咁貴

晴天健康館 460 100片

及早啦屌

唔求醫好m字額
只求髮線唔好再向後
1200屌唔屌得過?
學生哥冇咩錢食咁貴

Sor 自膠 打漏, 屌得過

唔求醫好m字額
只求髮線唔好再向後
1200屌唔屌得過?
學生哥冇咩錢食咁貴

多謝巴打
即刻入番箱先

唔求醫好m字額
只求髮線唔好再向後
1200屌唔屌得過?
學生哥冇咩錢食咁貴

多謝巴打
即刻入番箱先

呢間森髮賣既野係咪信得過?同埋點解副廠出既可以平咁多 好驚同正牌保康絲唔一樣

BTW: 呢個好似仲抵?http://www.foresthair.org/index.php?m=content&c=index&a=show&catid=20&id=49
真心及早食藥好有用
今年22
本身好多頭髮好厚
呢兩年大學可能生活太唔檢點
又夜訓又打丁又屌女又日日Gel頭
頭髮光速稀疏晒
好明顯幼左好多
頭頂仲見光(應該算第二期)
即刻去買印度保記
食左一個月已經好似有小小效
亦沒任何副作用,照扯得起照有晨勃
15 16既師兄咪浪費時間

多謝巴打
即刻入番箱先

呢間森髮賣既野係咪信得過?同埋點解副廠出既可以平咁多 好驚同正牌保康絲唔一樣

BTW: 呢個好似仲抵?http://www.foresthair.org/index.php?m=content&c=index&a=show&catid=20&id=49

我都驚

多謝巴打
即刻入番箱先

我都驚

爬文啦!
有無人係alldaychemist 買過Finpecia
60 Tablet/s US$ 12.11 未計運費

多謝巴打
即刻入番箱先

我都驚

爬文睇話信得過
都係一樣成分
只不過變做印度整
另外想問下350同1200都係一樣冇咩分別?
20歲男
每日洗頭都甩20-30條
吹頭又會甩多10幾條
每日起身枕頭又有10幾條
個頭夜晚洗完, 訓醒起身就會有少少油, 同埋有陣味, R下佢會甩d油脂粒/油脂泥
請問應該睇普通診所西醫, 定專醫脫髮既診所? 定係睇中醫?
20歲男
吹頭又會甩多10幾條
個頭夜晚洗完, 訓醒起身就會有少少油, 同埋有陣味, R下佢會甩d油脂粒/油脂泥

係呢個post講睇中醫你會被人屌到開花
想問 我老豆70歲 有m字額(佢後生到依家都係all back)
但我呀哥就好多頭髮,完全無脫髮問題,

而我22歲 已經m字額,得返啲毛仔,

想問係咪隔代遺傳?

我既情況會唔會有地中海或其他問題?

想問埋點樣救...兩年前開始戴帽,有時出哂汗都照戴,
夜訓,成撚日打飛機(每日打)
20歲男
吹頭又會甩多10幾條

咁唔講中醫
補充: 換過好多隻洗頭水, 日本success, 霸本, 咖啡因, 無矽... 都係冇分別
20歲男
吹頭又會甩多10幾條

咁唔講中醫
補充: 換過好多隻洗頭水, 日本success, 霸, 咖啡因, 無矽... 都係冇分別
額角開始現

搽完唔得就食藥?

一樣要
2種唔同機制
用完倍健 揸m字額 頭頂就冇問題
用左一個月到
初初勁痕依家少左
但脫髮期幾耐
明顯覺2邊額少左頭髮 係咪少左就代表有效?
同我平時都係吱3下 因為唔算大面積 定要吱夠6下?

之前我用水都會痕又好耐先乾,依家用泡無痕又快乾。

價錢分別係度
20歲就已經有m字額

睇定啲先
20歲就已經有m字額

及早啦屌

唔求醫好m字額
只求髮線唔好再向後
1200屌唔屌得過?
學生哥冇咩錢食咁貴

一直都係食返finasteride

唔求醫好m字額
只求髮線唔好再向後
1200屌唔屌得過?
學生哥冇咩錢食咁貴

多謝巴打
即刻入番箱先

答唔到
但假既好難咁賣法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞