程式交易日與夜

1001 回覆
146 Like 10 Dislike

條curve愈黎愈靚

21 NOV 2018 UPDATE BALANCE
終於有TRADE,今個月比較少TRADE

(話說MC又有BLACKFRIDAY特價, 要買就襯手了 )

27 NOV 2018 UPDATE BALANCE

12月第TRADE, 資產新高

12 DEC 2018 UPDATE BALANCE

都差唔多爆POST, 預UPDATE埋12月就完POST, 希望12月嬴錢, 完美句號
爆左仲會唔會開新post
可能未必嚕,會繼續tg channel update, 可能會放多少少教學入去

另外有機會fb page up下片,始終片會好講啲

13 DEC 2018 UPDATE BALANCE
LIVE UPDATE TRADE位係TG CHANNEL
https://t.me/joinchat/AAAAAEZtV3u99RjddwYKDg
多謝樓主既啟發
MC 係咪會包埋historical data俾你做backtest
定係要另外買?
以香港市場為例,國際版MC唔會包,一般我都會建議你順便開埋Ib戶口, subscribe ib嘅data
data真係好貴
一個月成千幾蚊
如果IB + MC一個月咪分分鐘過二千
新手想學下但係門檻好高
期指2年data 25蚊之麻
咁平? 有每分鐘報價?
係呀,我之前整左個pdf, 有教點樣subscribe

15 Dec 2018 UPDATE BALANCE

琴日1張大期大約食左180點, 有留意開我TG都知我每次其實只係AIM 50-100點,
180點算係近期比較大既單日賺幅, 連帶PERFORMANCE創新高
巴打租code幾錢 可以可以pm我 或者 tg 講
有興趣想慢慢了解下
睇返tg channel入面pin左既pdf有哂details, 教哂您點set
tg pdf入面無講租code幾錢,可唔可以pm我
無pm, pdf有contact
想問下用MT4既EA做唔做到你既效果
因為用開MT4買期指好似幾方便
您意思係咩效果先
自己寫一個ea
再等佢自己學習
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞