程式交易日與夜

1001 回覆
146 Like 10 Dislike
呢2日都贏錢 好正

希望keep住個勢
仲要係贏大注
快啲出RESULT J下
有無留意到差一點cut loss
好癲
之前係呢個POST貼過你可以搵返, 或者我個CHANNEL既PDF入面都有,
但太近期我就無了, 因為我都無TRADE, 記錄要靠租左個D巴打比返我

5 SEP 2018 UPDATE BALANCE

琴日個PROG計D位準到爆, CALL位27459, 琴日DAYLOW 27452, 不過因為未夠鐘TRIGGER唔到,
下就PUT左, 27951 CUT LOSS, 琴日DAYHIGH 27950
夜晚落返去食埋

以為琴日無TRADE, 點知跌到咁, RETURN新高
原理係ML RUN有D咩因素會影響期指轉角, 搵到後將呢D因素寫返落EASY LANG黎RUN,

我套CODE每日係RUN緊好多唔同既CONDITIONS, 而CHANNEL POST出黎既位係最後1個COND,
簡單D講即係IF A,B,C,D...Z, THEN XXX, 如果唔到位, 即係Z唔出現, 自然唔會TRADE,
而佢唔係PREDICT緊一D野, 只係不斷DETECT緊A-Z有冇出現, 有就做野咁解
Easy lang寫唔到ml,
對,a-z係condition/stategy
琴晚咁都hit到個high risk put位
跟手又爆返上去
無hit 到喎。

差6點,好勁!
有HIT到呀, 奶左
估唔到夜期咁樣CHOK左落去

咁岩既 我個套都叫我呢個位put 收市最尾都係put
直頭一樣,

點解玩5細唔玩1大既 ?
遲d過 我細期起家 我係諗住mhix2 加hhix1

12 SEP 2018 UPDATE BALANCE

摸中個底都要輸
美市堅硬

14 SEP 2018 UPDATE BALANCE
我成日手多搞佢 唔搞佢等佢全自動既話賺仲多 心魔好難頂
你自己會入市trade? 炒嘢真係好好玩
因為我個套走位有時唔靚 我有時懶醒自己走先 走完又入番 但次次自己入個d位7到爆.... 呢家學緊平常心任佢run autotrade好神奇 有時d位人手睇唔會咁做 佢就逆勢而行 見佢買完之後即刻帳面輸幾k 個心又掛住掛住 但過一把睇番又贏緊勁多 好頂癮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞