[月經] iOS集中討論區 (5) 成地AirPods

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
有冇人知道百修通BXTONE 換電是否穩陣?
有冇人知道百修通BXTONE 換電是否穩陣?

唔好去換mon就得。

同埋記得要求望住佢換!

但我唔會再幫襯
想問下最左search page 新聞個舊野點樣整走佢
有冇人去過先達換電?

換左之後係咪唔可以再update ios?

關咩事
想問下最左search page 新聞個舊野點樣整走佢

落底 edit
今日部 6 仔瘋狂彈 app 聽聽下 kkbox 全部 app quit 晒,淨係用 whatsapp 又會打打下字彈返出去,facebook app 又慢咗好多,就咁打字都要 load 好耐

跟住發現部機個容量係錯,起碼成個 whatsapp database 都無計入去,話我有 20 幾 GB 位剩 但之前肯定係無
準備重刷 10.2 ipsw

唔知以為你中毒

我都驚 但係呢兩日先係咁

最大問題係 storage 嗰度佢成個 whatsapp database 無計,shift update ipsw 都唔得

我部iPhone 4同你一樣 收左皮
呢排個系統服務成日鳩拎定位
得返1%都仲要拎緊,又勁耐都唔停

想問下iphone 6s 9.3.2
用數據唔知點解gps唔識郁會停係一開始嘅地方
開左wifi 明明冇顯示連到wifi但gps又識郁
係咪壞左
apple放晒假??年尾到而家幾日冇APP出更新

人地都要過年架

人地都要過年架

聽日又一大堆app要更新啦
請問有冇Tubex既代替品?
想問有冇6s plus用家錄音有問題
依家keep住錄音比人都係冇聲,聽人地啲錄音又重播兩次先有聲
想知係bugs定我部機壞撚左

我都係6s plus呢個問題
呢排個系統服務成日鳩拎定位
得返1%都仲要拎緊,又勁耐都唔停

個動作校正與距離係咁拎
以前應該冇咁
請問有冇Tubex既代替品?

autotube
想賣左部5s 想問係咪先達價最好
有冇APPS可以分番開D相

乜鳩APPS都係放係所有相片

IPHONE7+

Android

KeePics

去dcfever放先最好 不過要約交收

唔知以為你中毒

最大問題係 storage 嗰度佢成個 whatsapp database 無計,shift update ipsw 都唔得

唔知 backup restore 得唔得 但係好煩

唔知 backup restore 得唔得 但係好煩

我連iTunes都認唔到部機 好似係

如果唔想用網上平台呢
有無巴打部jet black 條天線用左殼又花哂?

如果唔想用網上平台呢

咁去先達放啦

怕者不Jet,Jet者不怕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞