[月經] iOS集中討論區 (5) 成地AirPods

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
如果拎去畀佢換電使唔使剷咗機先畀佢? 好似唔太放心咁
有冇人白色面既6 or 6s 同我一樣
條邊開始黃
用緊6s 開始黃好核突
張mon貼仲白過個mon多多聲
你地有無試過插緊耳機聽歌 再聽whatsapp錄音
聽完錄音唔識播返歌 之後聽唔到歌同錄音
蚊左條線再插返聽就會變雪花聲
唔用耳機聽野 就咁播無事 放落耳聽錄音又會變雪花
要Reboot先無事
有無風幾時會出新既大size ipad pro?
而家用緊ipad air, 運作正常, 鳩痕痕想轉12.9"
部se 個mon 灰左一撻 + 個 靜音鍵壞左,即時換部新ge

我仲有三四個月過保
有無風幾時會出新既大size ipad pro?
而家用緊ipad air, 運作正常, 鳩痕痕想轉12.9"

可能3月
想問下SCREENSHOT完,有時會自動彈出來問我SHARE去邊
或者SHOW返果張SCREENSHOT出來

係點樣按嫁?

Jb tweak?

無JB,只係有時SCREENSHOT完佢會彈返出來,有時又無,唔知點觸發
要Reboot先無事

我都係,但要重開music 先冇事

利申ip7
hktvmall有條mfi 38蚊
個鏡頭影相有問題

請問現在是維修定換機?

如果換機, 係咪要起左塊玻璃貼先

謝謝

我唔會,太麻煩
Backup 就算,佢應該 unlock 唔到部機睇野啩

我唔會,太麻煩
Backup 就算,佢應該 unlock 唔到部機睇野啩

但係我之前換mon要比埋密碼佢

轉android

岩岩先係android轉過黎

玩過老母幾部AN啦, 人都燥

an ios 雙機
btw 你係夜淫巴??

想問下SCREENSHOT完,有時會自動彈出來問我SHARE去邊

係點樣按嫁?

Jb tweak?

HKG+先有

係點樣按嫁?

Jb tweak?

無JB,只係有時SCREENSHOT完佢會彈返出來,有時又無,唔知點觸發

HKG+ cap圖先有
個鏡頭影相有問題

請問現在是維修定換機?

謝謝

巴打係唔係6s plus 對焦蒙
要Reboot先無事

我都係,但要重開music 先冇事

利申ip7

我重開啲apps都唔得 ,會變哂雪花聲/無聲
Ip6s
想請問6s plus是咪好過7 plus, 依家想入部

點為之好
個鏡頭影相有問題

請問現在是維修定換機?

謝謝

巴打係唔係6s plus 對焦蒙

7 呀

影相有個黑色“控”
出左成個月

其實有冇人執到AirPods

暫時未聽過有人跌 [呢d 野好邪~! 一提就會多左人咁岩中招]

只可以話係抵玩
上星期係淘寶買線今日岩岩到
質素差過之前好多

玩過老母幾部AN啦, 人都燥

an ios 雙機
btw 你係夜淫巴??

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞