[月經] iOS集中討論區 (5) 成地AirPods

1001 回覆
7 Like 4 Dislike

我部6仔行緊9.3.5,試過兩次,次次都無論點搞都搞唔掂(restore,reboot…),兩次我都係唔鳩理佢一排然後自己好返(第一次大概幾粒鐘、第二次大概一粒鐘)

唔知係咪同一個情況
我7仔大機有時都會咁樣,我次次開一開procamera個app再入返camera就無事

有可能係

不過,我部野亦可能係hardware問題,但係唔太確定
7plus ios10.2 whatsapp delay可以點搞
無得搞,wtsapp問題,比人買左之後就咁

Apple Store 608?

MK 金鑽璽18樓

$350, 10分鐘拎機

返 Apple 換仲好啦

你覺得會有分別?

今日apple唔同以前啦

MK 金鑽璽18樓

$350, 10分鐘拎機

你覺得會有分別?

點會無
你宜家咪無左保養

你覺得會有分別?

點會無
你宜家咪無左保養

大陸電3舊幾
真好搵

你覺得會有分別?

點會無
你宜家咪無左保養

Iphone6 仲點會有保養
用左兩年鳥

新機有ac+俾你換機就話姐

我個frd同我同期買iphone6 早兩星期上紅精靈 屌 求期隊部ipad run diagnostics就當驗查完 跟手收佢六舊水話換電
結果?依家換左電 仲倒水過之前 都唔知班紅精靈有乜用

你覺得會有分別?

點會無
你宜家咪無左保養

用左兩年鳥

我個frd同我同期買iphone6 早兩星期上紅精靈 屌 求期隊部ipad run diagnostics就當驗查完 跟手收佢六舊水話換電

你出面換都唔會好過官方架wo

點會無
你宜家咪無左保養

用左兩年鳥

一舊屎同兩舊屎 求奇平平地粗換粗用咪算 反正一出iphone7s就會換

有人淘寶換添

用左兩年鳥

一舊屎同兩舊屎 求奇平平地粗換粗用咪算 反正一出iphone7s就會換機

有人淘寶換電添

點會無
你宜家咪無左保養

用左兩年鳥

一舊屎同兩舊屎 求奇平平地粗換粗用咪算 反正一出iphone7s就會換

有人淘寶換添

用ipad run diagnostics都求奇
點先至PRO
唁通搵支電筆隊下有冇電

有人淘寶換添

用ipad run diagnostics都求奇
點先至PRO
唁通搵支電筆隊下有冇電

出面稍為認真既維修鋪係會check電壓
上年有親戚送左部iPhone 6s比我
但係得16gb
岩岩用個陣都夠用
但係最近手機越黎越多野得番200mb
我係個fd度聽到可以搵人改容量
想問下有冇人改過
風險大唔大

但係得16gb
岩岩用個陣都夠用
想問下有冇人改過
風險大唔大

但係得16gb
岩岩用個陣都夠用
想問下有冇人改過
風險大唔大

好撚大
但係得16gb
岩岩用個陣都夠用
想問下有冇人改過
風險大唔大

整錯少少,真係變磚
但係得16gb
岩岩用個陣都夠用
想問下有冇人改過
風險大唔大

好撚大

備份好,問題不大
唔係咩難既野
我想問iphone 7有電流聲有冇得換機
利申:11月個陣買

好撚大

備份好,問題不大
唔係咩難既野

你備份到部機咩 磚左邊度搵另一部

好撚大

備份好,問題不大
唔係咩難既野

除非間舖有壞包一部新,否則好risky

唔係冇資料咁簡單,係hardware 磚
粒電既capacity 用左2個月跌到97%係咪正常
粒電既health 用左2個月跌到97%係咪正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞