[月經] iOS集中討論區 (5) 成地AirPods

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
又送垃圾,優惠等於0

唔係最新款嚟咩
又送垃圾,優惠等於0

唔係最新款嚟咩

咇屎耳機「咁高質」,幾新款都係垃圾
呢排iPhone 會成日無聲出
今朝個鬧鐘又齋pop up無鈴聲..

想Book天才bar又長期full
係咪應該直接打電話book
想問1月6日買機送耳機係要上網訂機定一早去門市買先有?
就快又有收買posts
又送垃圾,優惠等於0

唔係最新款嚟咩

都唔是自己用啦

唔係最新款嚟咩

都唔是自己用啦

係姐
咇屎都炒
想買大啞黑256
然後放左對beats幫補下
有無人叉電, 叉叉下會停左無叉, 再插番又叉到, 跟住又再停. ?
ip7, 原廠線,插電腦, ios10.2
有無人叉電, 叉叉下會停左無叉, 再插番又叉到, 跟住又再停. ?

火牛呢
呢排iPhone 會成日無聲出
今朝個鬧鐘又齋pop up無鈴聲..

想Book天才bar又長期full
係咪應該直接打電話book

既然咁難book ,點解唔自己試下basic trouble shooting ?

試下禁住音量減同個熄機制 5秒
有無人要必屎耳筒
應該有3對
有無人要必屎耳筒
應該有3對

有無人要必屎耳筒
應該有3對

200收一對ok??
有無人要必屎耳筒
應該有3對

200收一對ok??

跟機200收一對
我老豆更新咗ios10.2,之後部機顯示要叉去itunes,是否收咗皮?
做爛市
$400 收一對 beats solo 3 wireless

Telegram beats2017
10之後hang機hang多左好多,成日要reboot
Abcdefghissa@gmail.com

堅,巴打mail me 開個價
apple music 問題....我加入左好多歌去資料庫.....咁我想del晒啲歌...咁我就去設定,儲存空間嗰到全部刪除....但之後入返apple music 個音樂資料庫全部都重係到....但就未下載既....有咩方法可以一次過清空埋個資料庫???
Abcdefghissa@gmail.com

堅,巴打mail me 開個價

Abcedfghissa@gmail.com

先啱
有無人要必屎耳筒
應該有3對

200收一對ok??

跟機200收一對

想問1月6日買機送耳機係要上網訂機定一早去門市買先有?

唔係兩樣都得咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞