[月經] iOS集中討論區 (5) 成地AirPods

1001 回覆
7 Like 4 Dislike

200收一對ok??

跟機200收一對

跟機200收一對

apple music 問題....我加入左好多歌去資料庫.....咁我想del晒啲歌...咁我就去設定,儲存空間嗰到全部刪除....但之後入返apple music 個音樂資料庫全部都重係到....但就未下載既....有咩方法可以一次過清空埋個資料庫???

喺電腦download iTunes, iTunes 同iPhone 兩邊都開iCloud music library, delete all songs from iTunes

身邊冇人要買mac/iPhone

6S

新mbp冇得送
不過就算有都唔會買新機住,我對呢對野免疫

銀包幫我免疫
唉…又要排隊…

唔好扮藥母
apple music 問題....我加入左好多歌去資料庫.....咁我想del晒啲歌...咁我就去設定,儲存空間嗰到全部刪除....但之後入返apple music 個音樂資料庫全部都重係到....但就未下載既....有咩方法可以一次過清空埋個資料庫???

喺電腦download iTunes, iTunes 同iPhone 兩邊都開iCloud music library, delete all songs from iTunes

嘩.....下下都要itunes

你用緊咩機呀?
Iphone?
你屌柒gay cook 囉

你用緊咩機呀?
Iphone?
你屌柒gay cook 囉

Steve 都要人用喇
我跟返400先

200太衰仔
我跟返400先

200太衰仔

跟400
我跟返400先

200太衰仔

跟400

依定買ipad air 2係咪一定ios10
有冇倒水電
6s+升完10扣電勁快

未必
32gb就一定係
Ios 10.2有無伏

諗緊up唔update好
Ios 10.2有無伏

原本係ios幾?
我跟返400先

200太衰仔

跟400

400 跟
想問問咁多位

我部iphone7 想share wifi比 notebook用,
Notebook 連到,iphone都顯示左有一個連線中

但notebook寫住無網際網絡,右下icon有個感歎號

搞左好耐都唔得,想問可以點搞
Ios 10.2有無伏

原本係ios幾?

9.1
Ios 10.2有無伏

原本係ios幾?

9.1

9.0.1先岩
想問問咁多位

我部iphone7 想share wifi比 notebook用,

試下reboot 部電話
我之前都試過都係咁
有冇短既雙頭叉電線有推介?
想問問咁多位

試下reboot 部電話
我之前都試過都係咁

得左

有冇人知點樣可以整到咁
之前部ip6用耳機較到好大聲都會有紅色(冇JB)
利申:依家用緊ip7 但冇左呢樣野

有冇人知點樣可以整到咁
之前部ip6用耳機較到好大聲都會有紅色(冇JB)
利申:依家用緊ip7 但冇左呢樣野

肯定係 jailbreak tweak
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞