[月經] iOS集中討論區 (5) 成地AirPods

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
有冇人instagram食左成2gb位咁多

Del app , 重裝

之前del過一次
有冇人instagram食左成2gb位咁多

之前del過一次

再Del有咩問題

呢個係咩事

點解會叫我改嘅

正常 遇過一次

咁點搞 係咁彈出嚟阻住我睇片

之前del過一次

再Del有咩問題

冇問題 但係del完佢又食番咁多位

之前del過一次

再Del有咩問題

要日積月累先會再有咁多架啦.........
無計,iOS無得clear cache

正常 遇過一次

咁點搞 係咁彈出嚟阻住我睇片

改啦
請問有AirPods 巴打 似唔似EarPods 咁播埋比隔離聽???
出左plus 黑128
有無case 介紹?
做乜部機而家lock screen果陣唔識彈通知

再Del有咩問題

我純做cdrom睇野都5百幾MB

再Del有咩問題

唔知係咪個app有事
請問有AirPods 巴打 似唔似EarPods 咁播埋比隔離聽???

唔係入耳式
一定漏音

唔知係咪個app有事

delete reboot reinstall
出左plus 黑128
有無case 介紹?

街邊殻/淘寶
有冇google photo或者flickr 第三方app
可以方便我upload唔同相
有冇google photo或者flickr 第三方app
可以方便我upload唔同相

multicloud之類果d? 未見過有呢d

有都係up dropbox google drive果d
求救

BootCamp劃Partition嘅途中,黑mon restart左,之後隻Disk少左忽

入disk utility又冇得repair

唔見左40gb不特止仲冇得再劃Partition

6s 10.2 wifi 成日full signal 假死load 空氣,網上基本野都試晒,有冇其他方法?
等10號
ios10.3 beta
等10號
ios10.3 beta

今朝打開音樂,無哂d 歌

插iTunes 無反應,請問點搞

Ps 9.3.5

再Del有咩問題

Update新ver會clear左(?)
求救

BootCamp劃Partition嘅途中,黑mon restart左,之後隻Disk少左忽

入disk utility又冇得repair

唔見左40gb不特止仲冇得再劃Partition

[img]https://na.cx/i/27tkvzQ.jpg[/im]

mac我都幫你唔到
https://unwire.hk/2017/01/08/apple-watch-stand-macintosh/parts/

未買Apple Watch
但都覺得呢個座都幾正
我開始明sica點解一世都唔會出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞